Menu

Автор іконок для Macintosh підтримала новий дизайн iOS


Автор иконок для Macintosh поддержала новый дизайн iOS

Схоже, що до нової версії мобільної операційної системи Apple неможливо ставитися нейтрально. Починаючи простими користувачами і закінчуючи професійними художниками і графічними дизайнерами - у всіх є своя думка про iOS 7. У сформованій ситуації особливо цікава точка зору фахівців, які обізнані з підходом Apple. Саме такою людиною є Сьюзен Кер - автор іконок і елементів інтерфейсу для оригінального Macintosh.


Автор иконок для Macintosh поддержала новый дизайн iOS

Сьюзен Кер пройшла досить довгий шлях пліч-о-пліч зі Стівом Джобсом. З ним вона працювала в Apple, а потім пішла в NeXT. Кер створила багато знамениті іконки для програмних продуктів Apple, IBM і Microsoft. В інтерв'ю Network World дизайнер висловила свою думку про новому візуальному оформленні iOS 7.

Загалом, це гарний напрямок. Мені подобаються простота і образні символи, які заповнюють простір, наприклад, іконки музики і погоди. Це краще, коли в них більше від іконок, ніж від ілюстрацій.

Слова Кер виразно перегукуються з думками, які висловив Джоні Айв під час подання iOS 7. Простота, ясність і ефективність - ось основні цілі нового оформлення iOS 7. Шкода тільки, що багато користувачів, що випробували нову мобільну операційну систему, не поділяють думку іменитих дизайнерів. [Macrumors]

|