Menu

Samsung анонсувала новий смартфон надтонкий

Це перший у світі «розумна» ніж, увібрав в себе всі функції передових смартфонів від корейської компанії. Новий апарат отримав назву Samsung Galaxy BLADE Edge і орієнтований на гурманів, працівників кухні і всіх, хто любить творити біля плити.

Новинка має апаратну і програмну складову вищого класу - ідентичну такий Galaxy S6. Одна з особливостей - корпус, виготовлений із застосуванням запатентованого матеріалу на основі кераміки. Рамка навколо сенсорного дисплея повністю прозора.

Samsung анонсировала новый сверхтонкий смартфон

Інша відмітна особливість смартфона - можливість використання в якості кухарського ножа для рубки м'яса або нарізки овочів. Ліва бічна грань має алмазний край з найгострішою заточкою, а в правій частині розташована зручна відкидна ручка. За бажанням клієнта ручка може бути виготовлена з різних дорогих матеріалів - наприклад, цільного шматка оливкового дерева або бивня мамонта (пропозиція доступна не в усіх країнах).

Samsung анонсировала новый сверхтонкий смартфон

Зрозуміло, новий смартфон захищений від впливу вологи і володіє особливим, вогнетривким покриттям, щоб максимально комфортно відчувати себе в агресивному кухонних середовищі. Особливого догляду Galaxy BLADE Edge не вимагає. Його можна мити нарівні з іншим кухонним начинням. Тим не менш, BLADE Edge несумісний з посудомийними машинами.

Samsung анонсировала новый сверхтонкий смартфон

У новинці присутні кілька особливих функцій. Так, апарат має біометричний датчик пальців на рукоятці, а також датчик крові в зоні леза. Samsung зазначає, що дані з датчика крові не будуть передаватися в АНБ США. У стилус з комплекту поставки інтегрований харчової термометр. Для взаємодії з іншою кухонною технікою в апараті встановлено додаток Samsung Kitchen.

Про ціни і терміни початку продажів Samsung Galaxy BLADE Edge, на жаль, поки нічого не відомо.

|