Menu

Сповідь iPhone 6

Засновано на реальних подіях.

Вересень

(Привіт. Hello. Hola. Bonjour. こんにちは。 Bem-) - О, привіт! Ти, напевно, мій новий власник? Круто!

(Виберіть свою країну або регіон) - США? Здорово! Мене розробили в Каліфорнії. Взагалі-то я з Китаю, але давай не будемо про це.

(Натисніть мережу Wi-Fi) Apple Store, так? Не міг дочекатися, щоб налаштувати мене? Мені теж не терпиться!

(Служби геолокації) - Ти не пошкодуєш про це!

(Apple ID) - Тебе звуть Кайл? Який збіг! Мене звуть Айфон Кайла!

(iCloud Drive) - Відмінний вибір! iCloud не підведе! iCloud каже, що у нього ніколи не було витоку інформації. Як на мене, він заслуговує довіри.

(Налаштування Touch ID) - Використовуйте для покуВЖЖпок своВЖЖ отпечаВЖЖструм пальВЖЖца раВЖЖкод-парВЖЖля абоВЖЖ пароля Apple ID.

Ха! Це було дуже весело! Я запам'ятав відбиток твого великого пальця. Тепер я завжди до твоїх послуг, у будь-який час!

Вересень, через кілька тижнів

Бути айфоном набагато складніше, ніж я думав раніше. Всі ці фразочки «він просто працює» виявилися не жартами. Я тільки цим і займаюся! Постійна багатозадачність і ТААААК багато речей потрібно запам'ятовувати. Слава богу, у мене є 64-бітний чіп А8 і цілих 128 гігабайт пам'яті для фотографій. Я навіть не уявляю, як старі айфони з усім цим справлялися.

Жовтень

Исповедь iPhone 6

Я заглянув в профіль Кайла на Фейсбуці. Там зазначено, що його улюблені виконавці - Sufjan Stevens і The Mountain Goats, але чому-то ми в основному слухаємо новий альбом Тейлор Свіфт. Це наша річ. Я обожнюю пісню «Shake it Off» - вона нагадує про мою функції «струсити для скасування». Якої Кайл ніколи не користується, хіба що випадково. Тримаю парі, Тейлор Свіфт використовує її постійно.

Листопад

Исповедь iPhone 6

Раніше Кайл носив мене в передньому кишені джинсів, але потім йому здалося, що я почав протирати його японський денім біля самі-знаєте-чого. «Денімом» він називає свої джинси, тому що він дуже модний. Зараз моє місце в задній кишені поруч з блокнотом для нотаток. Ви запитаєте, що таке блокнот для нотаток? У мене є Замітки, але немає Блокнота. Цікаво, чи є Блокнот в App Store. Адже Не дарма кажуть, «there's an app for that».

Исповедь iPhone 6

Отже, про що це я? Так, Кайл сидить на мені іноді. Можливо, він бере мене за стілець. Це трохи боляче, але я радий, що він довіряє мені ТАКУ відповідальність.

Грудень

Скоро Різдво, і я сподіваюся, що ми з Кайлом добре проведемо час, фотографуючи його родичів на мою камеру. А ще я вмію slo-mo! А потім можна буде зробити відео в iMovie. І поділитися ним з усіма через iCloud!

Исповедь iPhone 6

Ех! Замість сентиментальних різдвяних відео, Кайл скачав гру Tinder. У ній показують фотографії красивих дівчат і потрібно проводити пальцем по екрану праворуч або ліворуч. App Store стверджує, що це ДУЖЕ популярно. Я не зовсім розумію чому. Кайл завжди свайпает вправо. Виглядає досить нудно.

Січень

Давненько Кайл не оновлював мене. Оновлення виправило б багато баги і проблеми з продуктивністю. Чому він не хоче оновити мене? Я впевнений, у нього є на це причини. Сподіваюся тільки, що він не один з цих «антипрививочников».

Лютий

Исповедь iPhone 6

Сьогодні ми з Кайлом грали в «Слова». Ця гра НАБАГАТО веселіше Тиндера. Правда іноді в свій хід Кайл заходив в Сафарі на кілька хвилин і повертався до гри. Схоже, він шахраював! Сподіваюся, друзі нічого не помітили.

Березень

Вчора був день народження мами Кайла. Я постійно нагадував йому про це, але він так і не подзвонив і не написав їй. Сподіваюся, у неї був веселий свято...

Кайл так і не поновив мене. Іноді мої додатки вилітають. Сподіваюся, він не думає, що це моя вина. Сподіваюся, він все-таки встановить оновлення.

Квітень

Исповедь iPhone 6

Сьогодні був дуже важкий день. Кайл взяв мене в кіно. Не знаю чому, але мене там не люблять. Навіть показали коротенький ролик, щоб попередити глядачів, що потрібно відключити телефони. Я думав, після цього попередження Кайл поставить мене в тихий режим. Але Кайл просто поклав мене в кишеню.

Приблизно на середині фільму я почав ДЗВОНИТИ! Кайл дістав мене і відключив звук, але залишив мій екран світитися на повну яскравість, так що всі присутні в залі могли бачити, що це моя вина. Вони всі ненавиділи мене. Як ніяково.

Травень

Исповедь iPhone 6

Сьогодні Кайл надів на мене гігантський чохол. Він каже, це через те, що моя батарея швидко розряджається. І неважливо, що Кайл весь час забуває заряджати мене. А потім він розповідає друзям, що моя батарея відстій. Навіть блокнот для заміток сміявся наді мною. Як же соромно.

Червень

Исповедь iPhone 6

Я відчуваю себе параноїком. Мені важко зосередитися на чомусь одному і я швидко перегреваюсь. Іноді я відчуваю, що вибрирую, хоча насправді немає. Сьогодні вранці Кайл попросив мене знайти лист, і я запанікував. Я ніде не міг його знайти. Я запитав у Айклауда, але, здається, його це не турбує. Очі Кайла почервоніли, і він почав безглуздо хихикати, пропонуючи мені різні жахливі місця для пошуку. Він називав мене дурним і говорив, що я можу займатися тільки «одним завданням».

Липень

Исповедь iPhone 6

Іноді, коли Кайл намагається зайти за допомогою Touch ID, я не пускаю його. Сил більше немає.

Серпень

Исповедь iPhone 6

Сьогодні Кайл поставив на мене ПОВНИЙ стакан ВОДИ. Він сміявся, показував на мене пальцем і називав мене «Каботажних судном». Хіба він не знав, що рідина може мене вбити? А коли він звільнив мене, то десять хвилин провів у Сафарі в спробах довести одному зі своїх друзів його неправоту. Коли вони нарешті знайшли відповідь, його друзі закричали «Прибери телефон!», як ніби я в чомусь винен. Принаймні, вони знають, що я телефон, а не каботаж.

Вересень

Исповедь iPhone 6

Сьогодні Кайл використовував МЕНЕ, щоб замовити новий Айфон. Сказав, що хоче поновити, тому що я «такий повільний». Я навіть не знаю, що сказати. Сподіваюся, вони будуть щасливі разом.

Епілог

Зараз телефон Кайла живе в Колорадо з його мамою. Вони цілими днями грають в Peggle і фотографують її кота. І вона регулярно трусить його скасування. [iMore]

Исповедь iPhone 6

|