Menu

Twitter анонсував групові чати

Створений в 2006 році мікроблог Twitter постійно розвивається і регулярно заманює користувачів новими можливостями. Однак зростаюча популярність месенджерів дає про себе знати і Twitter йдуть ті, хто воліє ділитися думками в приваті або групових чатах, не виставляючи напоказ стосорокасимвольные епізоди особистого життя. Сьогодні на сайті Twitter з'явився анонс майбутніх змін.

Сервіс мікроблогу пропонує групові приховані діалоги, які працюють за принципом DM. Один абонент втягує в приватний розмову другого, а потім запрошує у розмову інших. При цьому абсолютно не важливо, фолловят один одного інші учасники чату. Обопільне «читання» обов'язково тільки для перших двох.

Другим нововведенням буде зйомка і додавання відео. Ролики, що прикріпляються в посаді, можуть мати максимальну тривалість 30 секунд. Правда, в якості хитрощі можна буде зробити кілька тридцатисекундных відео і потім розмістити їх в необхідній хронології.

До повномасштабного запуску залишилося кілька днів, тому слідкуйте за оновленням в App Store, скоро додаток додасть анонсовані сьогодні функції. [twitter]


  Ще цікаве:
  • Twitter починає відстежувати встановлені на девайси додатки
    Збір інформації про своїх користувачів, схоже, став трендом. Слідом за...
  • Twitter готує велике оновлення
    В блозі компанії Twitter Кевін Вейля написав про прийдешні зміни,...
  • Twitter вводить у вжиток новий символ
    Тест $AAPL. Спеціально для iPhones.ru - Natalya Chesnova (@Nany_Nalatty) серпня...
|