Menu

Карти HERE повернуться на iOS в наступному році


Карты HERE вернутся на iOS в следующем году

Проіснували трохи більше року на iOS карти ТУТ в минулому році були видалені з App Store з причини того, що нова операційна система «негативно вплинула на користувальницький досвід». Без уточнення деталей Nokia перестала підтримувати свій сервіс і пішла з онлайн-магазину додатків. У наступному році нас чекає їх повернення.

Принаймні, такий висновок можна зробити, прочитавши невеличку замітку, яку розмістили у себе на сайті творці однойменного програми на Android.

Слідом за позитивними відгуками про версії карт для Android, багато люди проявили інтерес до версії нашого додатки для iOS. Ми дуже цінуємо це увагу і поділяємо вашу зацікавленість. Наші iOS-розробники вже щосили працюють над цим, і ми плануємо запуск HERE для iOS на початку 2015 року.

Нагадаємо, що минулого разу для карт Nokia виявився провальним. Вони зібрали негативні відгуки буквально всіх користувачів. Причиною негативу були низька швидкість роботи, погана деталізація, велика кількість помилок і відсутність 3D режиму. Побудувавши роботу карт на HTML5, а не на Objective C, Nokia прирекла HERE для iOS на загибель.

В цей раз вони обіцяють все виправити і випустити в App Store добре відшліфований готовий продукт. Фіни, не підведіть. [тут]


  Ще цікаве:
  • Оповідь про те, як Nokia і Microsoft хочуть погубити Apple
    Багато позначається вже про те, як прогнозують конкуренти порубати яблуко...
  • Рендеринг HTML5: iOS проти Android
    Ви вже знаєте результат. Порівняльний тест з рендерингу контенту HTML5...
  • Objective-C на форумі
    Поки весь світ, затамувавши подих, чекає виходу SDK, який постійно...
|