Menu

Огляд Cresyn C260H. Універсальні накладні навушники з мінімалістичним дизайном


Обзор Cresyn C260H. Универсальные накладные наушники с минималистичным дизайном

Бренд Cresyn ще мало відомий на російському ринку, але це виробник з великою історією, який створив і продовжує створювати масу аудіопристроїв для компаній зі світовим ім'ям. На ринку з 1959 року, встиг попрацювати з Apple, а зараз активно співпрацює з Monster, Denon, Audio-technica, Sony, Samsung, LG та іншими гігантами ринку. При наявності такого великого досвіду в аудіоіндустріі гріх не скористатися ним для просування власного бренду і Cresyn робить це по всіх фронтах, починаючи з недорогих внутрішньоканальні моделей Cresyn C120S і C450S, продовжуючи навушниками топ-класу Phiaton Chord MS 530 і закінчуючи героєм даного огляду Cresyn C260H. Цей аксесуар підійде для тих, хто віддає перевагу накладні навушники, слухає музику різних жанрів і не готовий розлучатися заради звуку з значними сумами грошей. Але про все по порядку.

Мінімалізм у всьому

Навушники поставляються в простому і практичному боксі з PET-пластику, усередині якого вони надійно закріплені і непогано захищені для поштових відправлень.

Коли извлекаешь пристрій їх коробки, то в очі впадає широка дужка, на якій немає насічок або якогось механізму для регулювання її довжини. Здається, що монолітна конструкція і орієнтована на строго певний розмір голови, але це не так. Насправді механізм для регулювання довжини дужки знаходиться всередині кожної чашки і працює без нарікань. Індивідуально налаштувати аксесуар легко навіть якщо навушники вже на голові, досить легенько потягнути за чашки вниз. При цьому не відчувається хисткості конструкції і від випадкового руху навушники по дужці не ковзають.

Завдяки такому підходу дизайнерам Cresyn вдалося домогтися минималистичности у зовнішньому вигляді C260H, хоча цікаві елементи в оформленні все ж є. Зокрема, сподобалося розумне поєднання матового і глянсового пластика. Дужка, зовнішня і частково бічна частини чашок - матові, а всі грані - глянцеві. Таким чином на ньому не залишаються відбитки пальців, але і нудним воно не виглядає. Крім того, мені в руки потрапила модель веселенького кольору для тих, хто не любить стандартний підхід до свого одягу і віддає перевагу яскраві кольори:


Обзор Cresyn C260H. Универсальные накладные наушники с минималистичным дизайном

Досить непогано з бірюзовим поєднуються сірі амбушюри зі шкірозамінника і червона тканина, що прикриває 38-міліметрові динаміки з неодимовим магнітом.


Обзор Cresyn C260H. Универсальные накладные наушники с минималистичным дизайном

Якщо ж віддаєте перевагу більш класичні кольори, то є варіанти в чорному і білому виконанні, хоча і у них є своя родзинка:


Обзор Cresyn C260H. Универсальные накладные наушники с минималистичным дизайном

1,1-метровий кабель у формі локшини прогумований, він зовсім не плутається, але володіє ефектом пам'яті, так що не варто збирати його в жменю, а краще акуратно намотати на три-чотири пальці і перетягнути гумкою, якщо пристрій відкладається на полицю на найближчі дні. 3,5-міліметровий штекер досить компактний і кутовий - такий зручний при використанні виробу в дорозі.


Обзор Cresyn C260H. Универсальные накладные наушники с минималистичным дизайном

Навушники оснащені вбудованим пластиковим пультом ДУ з мікрофоном. Зверніть увагу, що крім універсальної кнопки прийому/відбою дзвінка і старту/паузи відтворення присутній і механічний регулятор гучності.


Обзор Cresyn C260H. Универсальные накладные наушники с минималистичным дизайном

У такого рішення є свій плюс і мінус. Плюс в тому, що ви можете набагато швидше відрегулювати рівень гучності до комфортного, ніж при використанні електронного кнопкового регулятора. Мінус же в легкості, з якою рухається повзунок. Велика ймовірність такої ситуації, коли витягуючи навушники з сумки, ви випадково змініть положення регулятора. Додам також, що кнопка на пульті дозволяє перемикатися на наступний трек подвійним натисканням і повертатися до попереднього - потрійним.

З приємних дрібниць зазначу використання одинарного проводу (підключається тільки до одного навушника) і невелика вага пристрою в 130 р. В цілому дизайн Cresyn C260H спокійний і так сказати універсальний. Звук, до речі, можна охарактеризувати так само, але про нього поговоримо в наступному розділі статті.

Спокійне і універсальне звучання

Перш ніж перейти безпосередньо до звуку, хочу трохи розповісти про загальні враження від використання Cresyn C260H. Так, сподобався середній по силі притискання навушників - він достатній, щоб пристрій не злітало, якщо потрясти в звуковому екстазі головою, і при цьому немає надмірного тиску на вуха і можна комфортно слухати музику протягом тривалого часу. Під м'якими амбушюрами з шкірозамінника вуха не потіють.

У навушників досить високий опір у 35 Ом, в результаті чого 13-дюймовий Retina MacBook Pro їх прокачує на межі. Тобто гучність цілком достатня, але запасу немає. А ось зв'язка з iPhone 6 Plus вже на 70% гучності приголомшує, але спотворень і тріска немає навіть на максимумі і на «крик» навушники не зриваються.


Обзор Cresyn C260H. Универсальные накладные наушники с минималистичным дизайном

Звучання у пристрої відмінний. Звичайно, як такої панорами немає, звук строго в голові, що притаманне практично всім навушники закритого типу, але зате по частотах провали і перегини відсутні.

Відмінно чути високі, цикают і дзвенять бадьоро, навіть місцями їх трохи більше ніж треба, але за межі свого діапазону не вириваються і сусідів не глушать. Середні дуже гарні, пружні і при цьому не переважають над басом. Бас потужний, хоча і не можна сказати, що він об'ємний і «накриває з головою», як, наприклад, у багатьох моделей Beats. Зате він чіткий і правильний, як і звучання навушників в цілому. Зірок з неба звукова картина Cresyn C260H не вистачає, і немає якоїсь яскравої риси, яку можна було б виділити. Навушники просто добре і збалансовано звучать, мають класним стереоефектом і коштують своїх грошей.

Вони підійдуть для будь-яких жанрів і для прослуховування музики на галасливій вулиці або навіть в метро. Звукоізоляція не ідеальна і ви почуєте зовнішній світ, якщо музика не грає, але варто переключитись на щось позабористее і можна сміливо пірнати з головою в чудовий звуковий потік.

Ціна питання - 1650 руб. Детальну інформацію ви можете знайти на сайті виробника Cresyn.ru.

Технічні характеристики Cresyn C260H:

  • Випромінювачі: динамічні, з неодимовим магнітом, 38 мм в діаметрі
  • Відтворений діапазон частот: 20-20000 Гц
  • Чутливість навушників: 100 дБ/мВ
  • Максимальна вхідна потужність: 1000 мВ
  • Імпеданс: 35 Ω
  • Мікрофон: всенаправлений
  • Роз'єм для підключення: 3,5 мм
  • Довжина дроту: 1,1 м
  • Вага: 130 г


Обзор Cresyn C260H. Универсальные накладные наушники с минималистичным дизайном

|