Menu

Боно вибачився за нав'язливе поширення альбому Songs of Innocence


Боно извинился за навязчивое распространение альбома Songs of Innocence

Не секрет, що спільна ініціатива Apple і групи U2 за безкоштовним, але досить нав'язливим розповсюдження альбому Songs of Innocence серед користувачів iTunes припала до смаку далеко не всім. Це побічно визнала Apple, дозволивши позбутися альбому у своїй хмарної медіатеці, а тепер цей факт підтвердив і соліст U2 Боно під час інтерв'ю.

Під час сесії питань і відповідей з фанатами на Facebook, соліст U2 довелося відповісти на питання, що стосується масового розповсюдження альбому Songs of Innocence серед користувачів iTunes. Боно визнав, що група перестаралася зі своїми побоюваннями, що їхні нові пісні, над якими музиканти працювали два роки, можуть бути не почуті.

Упс. Я прошу вибачення за це. У мене з'явилася ця чудова ідея, але ми дійсно перестаралися. Артисти чутливі до такого роду речей. Ми боялися, що робота наших останніх років залишиться не почутою. Навколо цього занадто багато шуму. Ми перестаралися і тепер повинні пройти через це.

Тим не менше, якщо вірити Едді Кью, то альбом Songs of Innocence припав до душі багатьом користувачам iTunes, а пісні U2 дійсно були почуті величезною кількістю людей. Як мінімум один раз перед тим, як бути вилученими з медіатеки назавжди. Ймовірно, подібний досвід поширення музики не можна назвати ні повністю провальним, ні абсолютно вдалим. Золота середина. [MacRumors]

|