Menu

[App Store] Swist - кращий месенджер для ВКонтакте


[App Store] Swist – лучший мессенджер для ВКонтакте

Вид: Месенджер
Розробник/Видавець: Enver Sitablaev
Версія: 1.2
iPhone + iPod touch: Безкоштовно [Скачати з App Store]

Думаю, не помилюся, якщо скажу, що саме ВКонтакте є найпопулярнішою соціальною мережею серед наших читачів. Причин для цього існує як мінімум кілька, але це тема для окремого матеріалу. А зараз ми поговоримо про те, як поліпшити одну з найбільш затребуваних функцій соціальної мережі - спілкування. Основу спілкування ВКонтакте становить обмін повідомленнями, текстовими і не тільки. В App Store є досить багато програм, що представляють з себе месенджер для даної мети, але Swist, про який піде мова далі, мабуть, можна назвати кращим з них.

Додаток Swist орієнтоване в першу чергу на спілкування між користувачами соціальної мережі ВКонтакте. Звідси відразу ж слід відсутність яких-небудь функцій, крім обміну повідомленнями. Однак обміну вкрай просунутого, зведеної в абсолют в даному месенджері. Отже, додаток представлено трьома основними екранами. На першому зібрані ваші друзі Вконтакті, можна переглядати як всіх, так і окремо тих, хто в даний момент онлайн. Зрозуміло, прямо звідси можна почати спілкування.


[App Store] Swist – лучший мессенджер для ВКонтакте

Друга вкладка містить всі ваші діалоги, відсортовані у хронологічному порядку за останнім вхідним або вихідним повідомленням. Саме час відкрити будь-яку з доступних бесід або почати нову.


[App Store] Swist – лучший мессенджер для ВКонтакте

Перед нами цілком стандартне для мобільних додатків вікно діалогу, але це лише на перший погляд. Подвійний тап по фону зробить його прозорішим в буквальному сенсі цього слова. Використовуючи камеру смартфона, Swist виведе зображення з неї в якості фону. Це не тільки виглядає класно, але й несе практичну користь. Так, ви можете в будь-який момент відправити знімок того, що відбувається навколо співрозмовника, а також можете просто бачити, що відбувається у вас під ногами, якщо набираєте повідомлення на ходу. Функція називається Type&Go, вона платна, і її активація зажадає 33 рублів.


[App Store] Swist – лучший мессенджер для ВКонтакте

На цьому можливості чату не закінчуються. Крім стандартної можливості відправити співрозмовнику фотографію або зображення, можна також висловити свої емоції за допомогою смайликів, стікерів і навіть популярних інтернет-мемів. В останньому випадку ви самі можете вибрати підходящу або вподобану картинку-фон із запропонованих або додати свою, а потім доповнити його текстом. Кілька секунд і новий смішний мем готовий.


[App Store] Swist – лучший мессенджер для ВКонтакте

Тап по фотографії співрозмовника відкриє меню, де ви зможете додати ще одну людину в діалог. Тут же можна керувати груповими бесідами. Все досить зручно. Але на цьому можливості Swist не закінчуються. Будь-чат можна видалити або налаштувати його автоматичне очищення, щоб замести сліди спілкування з тим чи іншим людиною. Крім того, в арсеналі програми є режим невидимки, що дозволяє бути в мережі і читати повідомлень, але приховувати свою присутність інших користувачів. При активації він діє до того моменту, поки ви не вирішите відповісти на повідомлення.


[App Store] Swist – лучший мессенджер для ВКонтакте

Нарешті, третій розділ Swist представлений налаштуваннями і представляє найменший інтерес для нас. Тут зібрані змінні налаштування і можливість активувати режими невидимки і Type&Go. В цілому, інтерфейс месенджера залишає суто позитивні враження: все на своїх місцях, додаток працює і робить це швидко.


[App Store] Swist – лучший мессенджер для ВКонтакте

Час підбивати підсумки. Swist - відмінний приклад месенджера для соціальної мережі ВКонтакте. Програма значно спрощує спілкування і робить його більш зручним, дозволяючи куди краще виражати емоції за допомогою " смайликів, стікерів і солідного набору мемів. Уваги заслуговують і оригінальні функції, такі як Touch&Go, а також режим невидимки. При цьому месенджер працює дійсно швидко і стабільно, а також зовсім позбавлений реклами. Якщо вам не потрібен весь функціонал соціальної мережі, то Swist - ваш вибір.

iPhone + iPod touch: Безкоштовно [Скачати з App Store]

Юзабіліті: 5, Функціональність: 5, Інтерфейс: 5, Вердикт: 5
|