Menu

Виставка Macworld/iWorld не відбудеться в 2015 році


Выставка Macworld/iWorld не состоится в 2015 году

Сьогодні стало відомо, що знаменита виставка Macworld/iWorld, присвячена продукції Apple, програмного забезпечення та аксесуарів, не відбудеться у 2015 році. Така офіційна заява організатора IDG. Замість Macworld/iWorld всіх маководів чекає зовсім інший захід.

Перша виставка Macworld/iWorld відбулася в 1985 році, а наступна повинна була стати тридцять першою. Проте цьому не судилося статися. Згідно із заявою IDG, Macworld/iWorld 2015 не відбудеться. Замість цього організатори планують провести виставку MacIT, присвячену корпоративних рішень для OS X і iOS.

Macworld/iWorld не відбудеться в 2015 році і захід буде поставлено на паузу. Виставка проіснувала неймовірні три десятки років і змінила індустрію технологій, будучи важливим форумом для Apple, будучи стартовим майданчиком для нових компаній і продуктів. Виставка дала поштовх багатьом ентузіастам, дозволивши їм вивести свої продукти на ринок, а також сприяла створенню цього ком'юніті професіоналів у сфері IT.

До вирішення IDG можна ставитися по-різному, але не можна заперечувати факт: починаючи з 2009 року відвідуваність виставки стала скорочуватися. Усе пояснюється досить просто. До 2009 року Apple використовувала Macworld/iWorld для представлення нових продуктів, включаючи самий перший iPhone, але потім перервала цю практику. Тим не менш, формулювання «поставлена на паузу» залишає заходу шанс повернутися в майбутньому. [MacRumors]

|