Menu

[App Store] Fatsecret: вчимося не переїдати і правильно харчуватися


[App Store] Fatsecret: учимся не переедать и правильно питаться

Жанр: Здоров'я та фітнес
Розробник/Видавець: Fatsecret
Версія: 5.3
iPhone + iPad: Безкоштовно [Скачати з App Store]
- І вони посиділи ще трохи. Потім ще трохи. А потім ще трохи.
І ще трохи... поки, на жаль, нічого не залишилося.
Вінні Пух.

У гонитві за ідеальним тілом, кожен готовий перегорнути масу наукової літератури, загинути в спортзалі або піти на кардинальні методи у вигляді хірургічного втручання. Ще стародавні філософи вивели аксіому: «Ми те, що ми їмо!». Тому всі без винятку, як досвідчені спортсмени, так і початківці «діетчікі», точно знають, що секрет красивого і здорового тіла криється на дні тарілки. У шаленому ритмі життя дуже складно запам'ятати кожен бургер або цукерку, які зі швидкістю світла потрапляють на дно шлунка, а звідти негайно йдуть у вигляді жирового прошарку на боки і животики.
 
Для кожного, хто не має часу і бажання відстежувати кількість витрачених калорій, але прагне отримати красиве і здорове тіло, відмінним варіантом стане лічильник калорій від FatSecret. Просте додаток, встановлений на ваш смартфон, з легкістю підрахує все, що ви з'їли, допоможе вести щоденник втрати або набору ваги, а також збереже всі дані про тренування в спортзалі.


[App Store] Fatsecret: учимся не переедать и правильно питаться

Почати роботу з додатком простіше простого. Спочатку необхідно пройти реєстрацію, вказавши поштову адресу, а потім ввести правильні дані свого ваги і зросту і, звичайно ж, кілограми, які ви хочете бачити на вагах через час. Додаток самостійно розрахує необхідну для вас добову кількість калорій (РСК), в залежності від образу життя і фізичного навантаження.

Мабуть, самим важливим розділом FatSecret став харчовий щоденник, заглядаючи в який, багато-хто прийдуть в жах від того, що нешкідлива грушка може подарувати 200 зайвих калорій до денного раціону, а ось шматок вареної курки з салатом стати повноцінним обідом. У харчовому щоденнику розташовані чотири основні позиції: сніданок, ланч, обід і перекуси, які слід заповнювати після кожного прийому їжі або ж за день до того, якщо ви прихильник «планувати» своє меню заздалегідь.


[App Store] Fatsecret: учимся не переедать и правильно питаться

 
Після кожного введеного продукту, ви чітко розумієте, скільки калорій у вас потрапило сьогодні, та можете коригувати свій наступний раціон. Для того, щоб не відчувати себе «білою вороною» в ресторані, в додатку забиті всі найпопулярніші мережі Росії, починаючи від фаст-фуду, і закінчуючи елітними закладами, де докладно описано вміст жирів, білків і вуглеводів в кожній страві. Також у списку ви знайдете популярні торгові марки.

Для повного комфорту, в програмі присутня відмінне нововведення - сканировние штрих-коду продукту. Для тих, хто віддає перевагу корисну домашню кухню, продумана графа «Рецепти», де ви знайдете докладний опис смачних і корисних страв. Для того, щоб зайвий раз не шукати часто вживані продукти, в додатку запропоновано графа недавно або найбільш вживаної їжі.


[App Store] Fatsecret: учимся не переедать и правильно питаться

 
Корисна штучка також і щоденник вправ. У нього ви можете вписувати всю фізичну активність протягом дня і час, витрачений на неї, а додаток повідомить вам про кількість витрачених калорій і запропонує свій режим відпочинку і сну, в залежності від вашого сьогоднішнього графіка. В базі програми ви вибираєте і свій образ активності: активний, середній або малорухливий, що також буде впливати на планування вашого раціону. Фізичні вправи поділені на інтенсивні, помірні і легкі, тому ви можете самостійно визначити, як мучити своє тіло в досягненні поставленої мети.


[App Store] Fatsecret: учимся не переедать и правильно питаться

 
Щоб розуміти, що ви відмовляєте собі в смакоти не марно, а годинник на біговій доріжці проведені не даремно, існує спеціальний графік, який покаже шкалу втрати ваги і відзначить щоденне зниження (набір) ваги. Для цього необхідно вибрати вкладку «Стеження за вагою», куди вписувати свій поточний вагу, насолоджуючись графіком плідної роботи.


[App Store] Fatsecret: учимся не переедать и правильно питаться

 
З технічної точки зору, додаток також виправдовує всі надії: приємна графіка, спокійні пастельні кольори, зрозумілі таблиці, комфортний для читання шрифт. Існує також офіційний сайт, де користувач може не просто контролювати свій раціон, але і ділитися успіхами з іншими користувачами. У мобільній версії така послуга не доступна. Головна перевага програми - воно абсолютно безкоштовно.

iPhone + iPad: Безкоштовно [Скачати з App Store]

|