Menu

Найближчим часом може бути оновлений MacBook Pro з дисплеєм Retina


В ближайшее время может быть обновлен MacBook Pro с дисплеем Retina

Затримка чіпів покоління Intel Broadwell змушує Apple випускати чергові апдейти для своїх комп'ютерів, в яких єдиною відмінністю є використання оновлених процесорів Haswell. Так був оновлений MacBook Air, отримавши в навантаження знижену ціну і трохи більш повільний SSD-накопичувач. На черзі, судячи з усього, MacBook Pro з дисплеєм Retina.

Чутки про можливе апдейте ходять в Мережі вже досить давно. Продуктивні процесори Intel Broadwell, які необхідні MacBook Pro з дисплеєм Retina, затримуються до наступного року, тому в Купертіно практично напевно переведуть свої високопродуктивні ноутбуки на нову версію покоління процесорів Haswell. Перше підтвердження цієї події надійшло з Китаю, де в одному з Apple Store в об'єктив камери потрапило зображення з характеристиками нових моделей 15-дюймового MacBook Pro з дисплеєм Retina.


В ближайшее время может быть обновлен MacBook Pro с дисплеем Retina

Головною зміною в сімействі 15-дюймових ноутбуків стане поява третьої моделі з процесором Intel Core i7, що працює на частоті 2,8 ГГц (Turbo Boost до 4 ГГц). Також дана модель отримає 16 ГБ оперативної пам'яті, графічний чіп Intel Iris Pro і дискретний адаптер Nvidia GeForce GT 750M з 2 ГБ пам'яті. Дві інші моделі отримають оновлені процесори Core i7 з збільшеними частотами: 2 ГГц до 2,2 ГГц (Turbo Boost до 3,4 ГГц) і 2,5 ГГц (Turbo Boost до 3,7 ГГц) проти 2,3 ГГц в поточному поколінні MacBook Pro. Також примітно, що тепер у всіх конфігураціях мінімальним об'ємом оперативної пам'яті 16 ГБ.

В цілому, оновлення дуже схоже на аналогічну процедуру, проведену раніше в цьому році з MacBook Air. Зазначимо також, що Apple з незрозумілих поки причин не використовує у можливому відновленні 15-дюймового MacBook Pro з дисплеєм Retina нові дискретні графічні адаптери Nvidia GeForce GT 800, залишивши недоторканим попереднє покоління. У будь-якому випадку, навіть якщо знімок виявиться фальшивою, то подібне оновлення лінійки MacBook Pro, включаючи 13-дюймову модель, має сенс, адже раніше першого або другого кварталу наступного року процесорів Broadwell нам не побачити. [9to5]

|