Menu

[App Store] Mirrow.me - віртуальний модний гардероб і помічник


[App Store] Mirrow.me – виртуальный гардероб и модный помощник

Вид: Мода і стиль
Розробник/Видавець: Proposal Invest
Версія: 1.1
iPhone + iPod touch: Безкоштовно [Скачати з App Store]

Вибір одягу кожен день ставить нові завдання перед прекрасною половиною людства. Схожі проблеми турбують і багатьох чоловіків. Однак сучасний ритм життя нерідко просто не залишає часу навіть на щоденні збори, не кажучи вже про купівлю нових елементів гардеробу. В такому випадку, чому б не спробувати довірити цю нелегку задачу своєму iPhone? Зробити це можна за допомогою програми однойменного сервісу Mirrow.me і його корисних порад.

Насамперед необхідно створити свій профіль в додатку. Зробити це можна, заповнивши облікові дані, або скориставшись записом на Facebook. Слідом за цією простою процедурою починається робота з Mirrow.me, що складається з декількох етапів.


[App Store] Mirrow.me – виртуальный гардероб и модный помощник

Спочатку заглянемо на першу вкладку, яка відображає вміст гардероба користувачам. Сюди необхідно додати власну одяг, попутно перевівши її у форму, зрозумілу Mirrow.me. Зробити це не тільки просто, але і дуже корисно. Кожна річ, будь то светр, сандалі або що-небудь ще, додається окремо за однаковою схемою. Вказуємо тип предмета гардероба, його характеристики і колір, а також додаємо фотографію при необхідності - таким чином наш гардероб поповнюється новими речами.


[App Store] Mirrow.me – виртуальный гардероб и модный помощник

Варто відзначити широкий спектр характеристик для кожної речі. Тут є місце довжині, крою, форми, матеріалу і багатьом іншим параметрам, а додавання знімка тієї чи іншої речі логічно завершує весь цей процес. Додавання одягу у віртуальний гардероб Mirrow.me - це не лише рутинна операція, яку потрібно виконати для повноцінної роботи з програмою, але і корисна процедура, яка дозволить знайти давно забуті, але цілком придатні речі, а також позбутися від мотлоху, який раніше було шкода викинути. Тому краще поставитися до цього заняття, як до корисного.


[App Store] Mirrow.me – виртуальный гардероб и модный помощник

Отже, гардероб сформований. Вирушаємо в наступний розділ, де зібрані варіанти так званих «луків» від інших користувачів. Тут можна не тільки підписатися на вподобаних модників і модниць, але й відзначити їх підбір одягу «лайком», який послужить ще однієї важливої мети. На основі ваших смаків, за якими додаток невпинно стежить, згодом будуть даватися рекомендації. Тому не дивуйтеся, якщо у вас в гардеробі немає, наприклад, капелюхи, але Mirrow.me раптово запропонує його купити.


[App Store] Mirrow.me – виртуальный гардероб и модный помощник

Наступна цікава фішка Mirrow.me - можливість автоматичного підбору одягу на сьогоднішній день на основі прогнозу погоди і речей, наявних у вашому гардеробі. У налаштуваннях можна також уточнити свої теплові пристрасті. Наприклад, якщо ви мерзнете, то можна вказати це в програмі, щоб вона завжди підбирала речі трішки тепліше. Функція корисна і вона дійсно здатна полегшити життя, от тільки її вибору не завжди можна повністю довіряти, а також іноді вона просто не спрацьовує. Ймовірно, позначається мале число речей у гардеробі. Тим не менш, в якості корисної підказки з приводу погоди і одягу, а також з прицілом на майбутнє, дана можливість виглядає досить перспективною.


[App Store] Mirrow.me – виртуальный гардероб и модный помощник

Остання функція Mirrow.me є рекомендаційною. Вона дає поради щодо купівлі відсутніх в гардеробі речей. При цьому враховуються ваші уподобання в одязі і наявні в розпорядженні речі. Крім того, в найближчому оновленні рекомендації Mirrow.me будуть стосуватися ще й конкретних речей з зазначенням виробника і місця, де їх можна купити. Це дозволить уникнути багатьох зайвих пошуків.


[App Store] Mirrow.me – виртуальный гардероб и модный помощник

У даний момент Mirrow.me є прекрасним цифровим гардеробом, який здатний значно скоротити тимчасові витрати на пошуки потрібної речі, яку хочеться надіти. З додатком більше немає необхідності довго вивчати вміст шаф і комодів - всі речі на екрані смартфона. При цьому Mirrow.me здатний ще і складати з наявних речей закінчені образи. І хоча ця функція не завжди працює ідеально, вона створює по-справжньому цікаві «луки», базуючись на перевагах користувача та наявних речі. А ті речі, яких в гардеробі немає, програма допоможе знайти і купити. Іншими словами, Mirrow.me - це незамінний додаток для всіх, хто любить добре одягатися і виглядати стильно. Mirrow.me серйозно полегшує це завдання дозволяє вирішити її в дусі часу.

iPhone + iPod touch: Безкоштовно [Скачати з App Store]

Юзабіліті: 5, Функціональність: 4, Інтерфейс: 5, Вердикт: 4+
|