Menu

[App Store] Слово за слово. Гра в слова з друзями


[App Store] Слово за слово. Игра в слова с друзьями

Жанр: Логіка
Розробник/Видавець: Incrdbl Mobile Entertainment
Версія: 3.1
iPhone + iPod touch: Безкоштовно* [Завантажити з App Store]
*99 руб. для відкриття повній версії

Перефразовуючи великого поета, можна сказати: «грі в слова всі віки покірні». Насправді, подібне вираз дуже близько до істини. Щоб грати в слова не потрібно бути затятим геймером, а достатньо лише бажання і трохи азарту, а сам словниковий запас додасться з часом. Сьогодні ми поговоримо про гру «Слово за слово», яка пропонує кинути виклик друзям в складанні максимально можливого числа слів за обмежений час.

Для словесної дуелі з друзями знадобиться обліковий запис в одній з найбільш популярних соціальних мереж: ВКонтакте або Facebook. Підключивши гру до однієї з них, або до обох, можна приступати. Якщо цього не зробити, то буде доступний виключно режим одиночної гри, який ідеально підходить для тренування.


[App Store] Слово за слово. Игра в слова с друзьями

Отже, ми можемо кинути виклик конкретній людині в одній із двох соціальних мереж, випадково обраним супернику або потренуватися. Якщо гра йде з живою людиною, то вона буде складатися з трьох раундів. При цьому гравці можуть змагатися в різний час, лише їх результат буде записаний в підсумкову таблицю. «Слово за слово» серйозно ставиться до ведення статистики, її багато і вона докладно. При бажанні, тільки що закінчену гру можна не враховувати в статистиці.


[App Store] Слово за слово. Игра в слова с друзьями

Пора поглянути безпосередньо на ігровий процес. Нам дана матриця, яка складається з літер, розміром п'ять на п'ять клітин. З цих букв і необхідно складати слова. При цьому літери повинні бути розташовані поруч по вертикалі, горизонталі або діагоналі. Досить вести пальцем послідовно за необхідне буквах, щоб утворити слово. На все про все дано всього дві хвилини.


[App Store] Слово за слово. Игра в слова с друзьями

Чим більше складене слово, тим більше очок отримає гравець. Також додаткові бали даються за використання букв, зазначених стікерами. Перемагає той, хто за дві хвилини становитиме слів на більшу кількість очок. Важливо відзначити, що слова можуть належати до будь-якої частини мови. За успішні дії гравець заробляє монети, які згодом можна витратити на підказки під час гри. Підказка часто дає досить довге і вигідне з точки зору очок слово.


[App Store] Слово за слово. Игра в слова с друзьями

До інтерфейсу «Слово за слово» претензій немає. Гра виглядає рівно так, як потрібно для гри в слова. Можна поскаржитися на відсутність версії для iPad, хоча ніхто не заважає використовувати додаток для iPhone на планшеті. На ігровий процес це ніяк не впливає. Трохи засмучує реклама, яка демонструється після кожного зіграного раунду. Причому це не просто банер, а повноцінний півхвилинну відеоролик. Відключити рекламу можна за 99 рублів в меню гри.


[App Store] Слово за слово. Игра в слова с друзьями

Грати в слова захоплююче. Робити це за допомогою «Слово за слово» ще краще. Мабуть, ці два твердження повністю виправдовують відсутність версії для iPad і надто настирливу рекламу. Перед нами відмінний засіб, щоб помірятися силами з друзями в знаннях слів і їх здатності швидко складати з букв. Грати цікаво, а це головне. Причому практично немає різниці, протистоїть вам жива людина чи це лише тренування.

iPhone + iPod touch: Безкоштовно* [Завантажити з App Store]
*99 руб. для відкриття повній версії

Геймплей: 5, Складність: 4, Управління: 5, Графіка: 4, Звук: 3, Ціна/Якість: 4, Вердикт: 4
|