Menu

Hyundai включить підтримку CarPlay в моделі Sonata 2015 року


Hyundai включит поддержку CarPlay в модели Sonata 2015 года

Для власників iPhone і за сумісництвом водіїв... Ні, для водіїв і власників смартфонів компанії Apple, американська корпорація робить все можливе, щоб полегшити і трохи скрасити багатогодинне перебування за кермом автомобіля. Анонс системи CarPlay був радо зустрінутий споживачами і тепер відповідні дії за лідерами автопрому. Компанія Hyundai підтвердила свої наміри інтегрувати ГУ сумісну з CarPlay.

Модельний ряд автомобілів Hyundai Sonata 2015 отримає підтримку CarPlay вже в четвертому кварталі поточного року. Таким чином, в цьому році офіційно заявили про підтримку новинки від Apple два виробника: Honda і Hyundai.


Hyundai включит поддержку CarPlay в модели Sonata 2015 года

Оновлений ряд автомобілів Hyundai Sonata з встановленою системою CarPlay з'явиться на ринку вже в наступному році.


Hyundai включит поддержку CarPlay в модели Sonata 2015 года

В офіційному прес-релізі йдеться і про встановлення 8-дюймового екрану:

    «Навігаційні аудіо-відео системи Hyundai зарекомендували себе як системи з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, неперевершеним дизайном і цілим рядом опцій. Наші інженери працюють над інтеграцією системи CarPlay та встановлення сопутствуюшего 8-дюймового сенсорного екрану. CarPlay дозволить власникам iPhone скористатися вже звичними функціями на великому екрані встановленої в автомобілі системи»

У цьому ж році CarPlay будуть комплектуватися і зійшли з конвеєра автомобілі Mercedes-Benz, Volvo і Ferrari. Користувачі автомобілів класу " люкс " можуть самостійно вказати необхідність установки системи і вибрати виробника. На сьогоднішній день офіційними виробниками автомобільних систем CarPlay Apple визначила компанії Pioneer і Alpine.

|