Menu

PHILIPS DESIGNLINE - дизайнерська серія Smart TV телевізорів.

PHILIPS DESIGNLINE – дизайнерская серия Smart TV телевизоров.

Сьогодні для багатьох дизайн гаджета не менш важливий, ніж його технологічні характеристики.

Особливо це стосується телевізора, навіть у вимкненому стані ТБ повинен виглядати привабливо, вписуватися в загальний інтер'єр вітальні або спальні і відповідати загальній естетичної концепції будинку.

Зверніть увагу на дизайнерський серію телевізорів від Philips. Відмінні риси Philips DesignLine: тонкий корпус з цільного скла з перлинно-білій прозорою рамкою, завдяки цьому виникає відчуття, що телевізор буквально витає в повітрі, ледь торкаючись підставки.

Сенсорні елементи керування на передній скляної частини телевізора, замінили класичні кнопки, зробили його вигляд ще більш привабливим. Інноваційний дизайн відмінно доповнює функція Ambilight Spectra 2 - світлодіодне підсвічування проектує м'яке світло на стіну навколо телеекрану, візуально розширюючи межі зображення і підсилюючи враження від перегляду. Колір і інтенсивність світіння можна регулювати відповідно з кольором стіну за телевізором і індивідуальних переваг.

PHILIPS DESIGNLINE – дизайнерская серия Smart TV телевизоров.

Але технічні можливості Philips DesignLine анітрохи не поступаються його естетичної складової, приміром, до ваших послуг: вбудований модуль Wi-Fi, завдяки якому телевізор встановлює бездротовий зв'язок з локальної мережі або Інтернет. Таким чином, ви можете дивитися улюблені фільми тоді, коли вам зручно, в додатках онлайн-кінотеатрів - ivi, tvigle, zoomby та ін.

Крім того, ви можете переглядати веб сторінки на екрані ТБ, общайться з близькими і друзями в Facebook і Twitter або за допомогою відеодзвінків через Skype. А з додатком Philips MyRemote керувати перемикання каналів і функціями телевізора, а також переглядати електронну програму передач (EPG) можна прямо зі смартфона або планшетного пк на базі iOs або Android. Крім того, Philips MyRemote дозволяє переміщати фотографії або відео з мобільного пристрою на телевізор одним рухом пальця.

PHILIPS DESIGNLINE – дизайнерская серия Smart TV телевизоров.

Поряд з різноманітністю інтерактивних функцій, телевізор Philips DesignLine гарантують насолоду від перегляду фільмів і телепередач в бездоганній якості, давно став відмітним знаком всіх телевізорів Philips. Завдяки функції регулювання глибини 3D-зображення користувачі можуть налаштувати перегляд тривимірних відео оптимальним для себе чином, а поліпшена функція перетворення двовимірного зображення в тривимірне дозволяє зробити лю-бій фільм або телепередачу об'ємними та реалістичними, незалежно від джерела сигналу.

PHILIPS DESIGNLINE – дизайнерская серия Smart TV телевизоров.

Телевізор Philips DesignLine 2012 зразкового року - це ідеальне поєднання витонченого і інноваційного дизайну з великим інтерактивним функціоналом Philips Smart TV і прекрасною якістю зображення.

|