Menu

Онлайн-кінотеатр ivi.ru у форматі Full HD

Онлайн-кинотеатр ivi.ru в формате Full HD

Найбільший в Рунеті онлайн-кінотеатр ivi.ru оголосив про початок переведення контенту, а також проектів music.ivi.ru і deti.ivi.ru в формат Full HD, що дозволить мільйонам глядачів дивитися улюблені фільми, серіали, мультфільми та відеокліпи в чудовій якості.

З повсюдним поширенням телевізорів та інших пристроїв з екранами високого дозволу зріс і попит на таке відео з боку користувачів. Все більша кількість сучасних телевізорів оснащуються функціями Smart TV з підтримкою програми ivi.ru. Великі екрани таких телевізорів створені для перегляду кіно у високій якості.

Онлайн-кинотеатр ivi.ru в формате Full HD

Старт онлайн-прокату кіно у форматі Full HD - це складний процес, що складається із завдань по модернізації програмно-апаратних потужностей сервісу, узгодження умов прокату з правовласниками, а також інших особливостей.

Першими на платформі оновилися 350 найпопулярніших записів. Серед них: «Драйв», «Три метра над рівнем неба», «Джентльмени удачі». В кінці літа в Full HD можна буде дивитися вже 1 500 відео, а до кінця 2013 року - 2 500 заголовків. Все відео буде доступно безкоштовно.

Так як формат Full HD вимагає в кілька разів більшу смугу пропускання інтернет-каналу, ніж звичайний формат, компанія вже збільшила комутаційні потужності на 30% і готова продовжити інвестиції в розширення при зростанні попиту на HD-контент.

Онлайн-кинотеатр ivi.ru в формате Full HD

«Користувачі Рунету звикли отримувати контент у високій якості і безкоштовно. Тепер це можливо не порушуючи закону про захист авторських прав», - зазначив Сергій Корнихин, генеральний продюсер онлайн-кінотеатру ivi.ru.

|