Menu

LG Electroniсs в Росії оголошує переможців конкурсу програм “LG Apps TV Contest 2011″

LG Electroniсs в России объявляет победителей конкурса приложений “LG Apps TV Contest 2011″

ПРЕС-РЕЛІЗ: компанія LG Electroniсs в Росії оголошує переможців конкурсу програм “LG Apps TV Contest 2011″

Компанія LG є одним з ключових гравців на світовому ринку Smart TV, визначає тенденції його розвитку. За допомогою “розумних” телевізорів від LG в Росії вже можна насолодитися сервісами близько 30 російських web-ресурсів, а також завантажити будь-які більше 400 глобальних програм з магазину додатків LG Apps TV, доступ до якого здійснюється безпосередньо з ТБ. Серед усього розмаїття сервісів є розважальні та інформаційні відео-портали, ігри, навчальні програми, а при підключеній відео-камері LG AN-VC300 - стає доступним додаток для відео дзвінків Skype.

Враховуючи інтенсивне зростання ринку Smart TV і інтерес до даного продукту з боку споживачів, а також будучи соціально відповідальною компанією, нацеленой на стимулювання розвитку талантів в Росії, компанія LG Electronics запустила конкурс LG Apps TV Contest 15 вересня 2011 року. Конкурс викликав великий інтерес, за час його проведення сторінку LG Apps TV (Contest www.lgappscontest.ru) відвідали більше 35 тисяч людей. З близько 200 зареєстрованих учасників, 6 команд вийшли у Фінал Конкурсу, де від них за Умовами потрібно довести свої Додатки до стадії комерційного запуску. За підсумками Фіналу переможцями були визнані три команди.

LG Electroniсs в России объявляет победителей конкурса приложений “LG Apps TV Contest 2011″

1 місце - Додаток «А3 - Системи зручних платежів», розроблене компанією A3. Це унікальне додаток на ринку Smart TV, що дозволяє здійснювати платежі за локальні послуги, а також сучасний і вигідний сервіс для оплати електронних рахунків за комунальні послуги більш ніж в 20 найбільших містах країни, і цей список постійно розширюється. Також через системи MasterCard і Visa можлива оплата штрафів ДАІ, оплата Інтернету, мобільного зв'язку, телефонії, телебачення та інших послуг.

LG Electroniсs в России объявляет победителей конкурса приложений “LG Apps TV Contest 2011″

2 місце - Додаток «iSocial» від розробника ігор і додатків iFree. Створене компанією додаток «iSocial» дозволяє акумулювати фото - і вигляді-контент користувача з різних облікових записів в російських і глобальних соціальних мережах на екрані LG Smart TV і на сьогоднішній день є унікальним подібним агрегатором на російському ринку.

LG Electroniсs в России объявляет победителей конкурса приложений “LG Apps TV Contest 2011″

3 місце - Додаток «MosFood» від компанії TTG, яке містить декілька сотень рецептів для будь-якого приводу і бюджету. Унікальність сервісу полягає в тому, що кожен бажаючий може надіслати свій рецепт, а команда MosFood допоможе красиво і правильно його оформити і розмістити його на своєму сайті.

Це далеко не всі додатки, які будуть запущені на LG Smart TV за підсумками конкурсу. Також незабаром з'являться сервіс «TV Quizz», де власники Smart TV зможуть перевірити свої знання у різних сферах і сервіс коротких смішних історій «Анекдоти».

На урочистій церемонії LG Apps TV Contest 2011 президент LG Electronics в Росії р-н Сонг Дахюн звернувся до учасників конкурсу: «Ті з вас, хто взяв участь у конкурсі додатків LG Smart TV довели, що немає меж креативності та технологічного досконалості. Створення нових просунутих технологій - завжди виклик, особливо на швидко мінливому ринку Smart TV. Ми пишаємося тим, що ви, фіналісти конкурсу, прийшли сьогодні сюди, і це ще раз підтверджує правильність ідеї конкурсу, спрямованого в тому числі на розвиток навичок, технічного та інженерного досвіду. Це надихає нас продовжувати рух вперед, підтримувати схожі заходи і розвиватися разом з вами.»

|