Menu

Panasonic розширить спектр функцій і додатків для VIERA CONNECT в 2012 році

Panasonic расширит спектр функций и приложений для VIERA CONNECT в 2012 году

На міжнародній виставці Consumer Electronics Show-2012 в Лас-Вегасі компанія Panasonic представила нове покоління додатків і функцій, які будуть реалізовані на платформі HDTV-телевізорів Panasonic Smart VIERA/VIERA Connect. У їх числі вдосконалені опції для потокового відео, унікальні можливості для користувачів соціальних мереж, вбудовані музичні програми і оригінальні програми для дітей, а також інтуїтивно зрозумілі пошукові інструменти.

VIERA Connect - це мережева ТБ-платформа Panasonic, яка забезпечує власникам HD телевізорів, програвачів Blu-ray і домашніх кінотеатрів з підтримкою VIERA Connect доступ до самого різноманітного контенту: від новин та фітнесу до соціальних мереж і онлайн ігор. VIERA Connect не вимагає підключення до зовнішнього ПК або ТБ-приставки, а доступ до цієї платформи здійснюється за допомогою єдиної кнопки на пульті дистанційного керування телевізора.

Нові програми на 2012 рік

У 2012 році на додаток до багатому набору існуючих інтерактивних додатків Panasonic випустить нові програми для різних сегментів аудиторії VIERA Connect.

Myspace TV - нова служба, призначена для власників HD телевізорів Panasonic Smart VIERA з підтримкою технології VIERA Connect. Вона дозволяє телеглядачам спілкуватися один з одним, обмінюючись думками та коментуючи улюблені телепрограми. Спочатку канали Myspace TV передбачається орієнтувати на меломанів, використовуючи для мовлення багату колекцію Myspace, яка включає близько 100 000 музичних відеокліпів і 42 млн пісень. У процесі подальшого розширення MySpace TV до музики додадуться відео на вимогу, кінофільми, спортивні передачі і ріаліті-шоу самих популярних телеканалів.

Disney Publishing Worldwide - Disney Publishing і Panasonic ведуть переговори про випуск програми на базі смарт-телевізорів Panasonic VIERA ConnectTM, яке надасть телеглядачам доступ до бібліотеці інтерактивних історій і коміксів з участю Попелюшки, Міккі Мауса-і багатьох інших персонажів.

YouTube на ТБ - YouTube став одним з перших програм, доступних для користувачів Panasonic IPTV при його появі в 2008 році. В 2012 році в VIERA Connect буде безкоштовний доступ до вмісту YouTube, яке раніше можна було переглядати тільки через інтернет-браузер.

Flixster - кінофільми і телепередачі, що зберігаються в хмарі, можна буде легко завантажувати в HD телевізори і Blu-ray програвачі з підтримкою VIERA Connect.

Miramax App - в 2012 році користувачі можуть відкрити для себе бібліотеку найвідоміших фільмів кінокомпанії Miramax Films. У Miramax App також увійдуть особливі соціальні функції, ігри, бонуси, а також можливість обміну відеозаписами.

HSN - додаток для шопінгу HSN Shop by Remote для пристроїв з підтримкою Panasonic VIERA Connect. Дозволяє отримувати текстову та відеоінформацію про товари відомих марок, знайомитися з відгуками покупців і здійснювати покупки - і все це за допомогою пульта телевізора HD або Blu-ray плеєр з підтримкою VIERA Connect.

SnagFilms - новий додаток, що забезпечує безкоштовний доступ до сотень кінофільмів з знаменитої бібліотеки SnagFilms. Любителі кіно зможуть вибрати для безкоштовного перегляду різні стрічки - від документалістики до драми, від комедій до трилерів, від фільмів-лауреатів премії «Оскар» до творінь артхаусних режисерів.

Нові можливості та технології на 2012 рік

Платформа VIERA Connect також запропонує ряд цікавих можливостей, доповнюючи існуючі функції і полегшують контентний пошук.

Веб-браузер, оптимізований для телевізора, додасть до IPTV новий вимір.
VIERA Remote App версії 2.0 дозволить використовувати в якості пульта дистанційного керування смартфон або планшетне пристрій. Версія 2.0 забезпечить зв'язок з новими браузерами і контентом і дозволить легко вводити текст.

Expanded Social Network TV - в 2011 році на платформі VIERA Connect вперше з'явилася функція телевізійної соціальної мережі, що відкриває доступ до каналів Twitter і Facebook. У 2012 році ця унікальна можливість доповниться аналогічною функцією для Skype, так що користувачі зможуть здійснювати відеодзвінки з допомогою цього популярного сервісу.

TV.com - в 2012 році CBS Interactive запропонує TV.com - функцію пошуку і рекомендацій, яка надасть телеглядачам можливість оперативно знаходити інформацію про потрібному відеоконтенті і переглядати його через VIERA Connect. TV.com також порекомендує передачі, вибрані за вказаними користувачем критеріям.

Ooyala - в 2012 році до VIERA Connect об'єднає зусилля з Ooyala, провідним постачальником цифрових відеотехнологій, аналітики і послуг. Це дозволить видеоиздателям легко звертатися до глядацької аудиторії через платформу Panasonic Smart TV/VIERA Connect.

Brightcove - в 2012 році платформа Smart TV/VIERA Connect об'єднається з онлайнової видеоплатформой Brightcove Video Cloud. Завдяки цьому клієнти Video Cloud у всьому світі зможуть ділитися онлайн відео з користувачами пристроїв.

«Рік за роком платформа Panasonic Smart TV/VIERA Connect продовжує стрімко розвиватися, відкриваючи унікальні можливості перед власниками телевізорів Smart VIERA і Blu-ray програвачів, - відзначає Мерван Мереби (Merwan Mereby), віце-президент Panasonic за інтерактивного контенту і сервісів. - Panasonic пишається тим, що в 2012 році її стратегічними партнерами стануть провідні розробники технологій. Разом ми зможемо вивести платформу Smart VIERA/VIERA Connect на принципово новий рівень».

Лінійка додатків Panasonic VIERA Connect

Колекція програм Panasonic VIERA Connect випускається з 2008 році і вже включає в себе багато популярні інструменти для спілкування в Мережі (Skype, YouTube, Facebook, Twitter і ін.), покупки відеоконтенту (Amazon Instant Video Netflix, Hulu Plus, Ustream та ін.), перегляду спортивних каналів (FOX Sports, MLS Matchday Live, NBA Game Time, NHL Game Center і ін.), ігор (Accedo Funspot, Gameloft і PlayJam), фітнесу (BodyMedia, ifit, Withings та ін.), прослуховування музики (Pandora, Shoutcast і ін.), отримання новин та інформації (AccuWeather, Associated Press, і WSJ Live та ін.) і багато чого іншого.

Доступність VIERA Connect

Більше 60% HD телевізорів Panasonic VIERA 2012 року випуску будуть надавати повний або частковий доступ до функцій VIERA Connect. Повний доступ до VIERA Connect забезпечать багато HD телевізори, програвачі дисків Blu-ray і домашні кінотеатри, у тому числі:

• HD телевізори VIERA Plasma - моделі серій VT50, GT50, ST50 і UT50;

• HD телевізори VIERA LED - моделі серій WT50, DT50, ET5 і E5;

• програвачі дисків Blu-ray - DMP-BBT01, DMP-BDT500, DMP-BDT320, DMP-BDT220;

• системи домашнього кінотеатру - SC-BTT490, SC-BTT195, SC-BTT19.

Можливість підключення HD телевізорів із підтримкою VIERA Connect через USB дозволяє додати адаптер бездротової ЛС (802.11b або більш швидкий), клавіатуру, а також USB-пам'ять, який підтримує відео у форматі AVCHD і фотографії у форматі JPEG. Використання функцій VIERA Connect безкоштовне.

|