Menu

Аркаду Q*Bert портувати на Android TV

Останні зміни платформи Android TV додали для користувачів багато нових можливостей, в тому числі й ігрові функції. Вбудований плеєр Nexus, який, на жаль, є єдиним інтерфейсом для платформи Android TV, став більш гнучкий у налаштуванні та розширив спектр додатків, які тепер можуть запускати користувачі. Очевидно, що підтримка повноцінних ігор на Android TV є дуже перспективним напрямком, тому деякі розробники вже серйозно взялися за розробку нових стартапів.

Аркаду Q*Bert портировали на Android TV

Черговою новинкою, яка тепер доступна користувачам телевізорів на ОС Android, стала класична ретро-аркада Q*Bert, яка була дуже популярна в 80-ті роки. Можливо, дехто пам'ятає піраміду з кубів, на вершину якої гравцеві пропонується піднятися. Природно, на шляху нас чекають різноманітні перешкоди, подолати які стає складніше з кожним рівнем.

Версія Q*Bert для Android TV доступна у двох варіантах - у класичному 2D і оновленому 3D. Зараз можна купити обидва ці програми за ціною однієї, хоча фактично це буде одна гра, просто в різному графічному виконанні.

Гра неодмінно сподобається всім фанатам олдскульних аркад, які були дуже популярні на старих консолях. Саме тому всім, для кого слова PacMan і Donkey Kong - це не просто порожній звук, варто завантажити Q*Bert і спробувати гру на екранах своїх телевізорів. Тим більше, що ціна на обидві гри зараз становить всього 2 долари.

|