Menu

Sony анонсує TV-тюнер для мобільних пристроїв

Японська корпорація Sony представила свою новинку - тюнер SMT-EW100, який примітний тим, що на даний момент є самим маленьким подібним модулем в світі. У прес-релізі наголошується, що тюнер може бути використаний в планшетах і смартфонах для повноцінної організації телевізійних трансляцій без шкоди для розмірів гаджета. Також SMT-EW100 може стати відмінним рішенням для всіляких автомобільних мультимедійних систем, так як розміри тюнера дозволять перемагати вельми нестандартні дизайнерські рішення.

Sony анонсирует TV-тюнер для мобильных устройств

Новинка дійсно відкриває перед інженерами вельми перспективні напрямки, мініатюрний модуль має площу 16мм і товщину всього 1мм. При цьому тюнер SMT-EW100 також відрізняється низьким споживанням енергії - всього 200mW.

Незважаючи на скромні розміри, модуль демонструє дуже гідний функціонал. Вже заявлена підтримка найвідоміших світових телевізійних сервісів, таких як DVB-T, DVB-T2 для регіонів Центральної Європи і Азії, ISDB-T і навіть ISDB-T для Японії.

Примітно, що новий тюнер від Sony буде продаватися відразу з передвстановленим набором драйверів для операційної системи Android. Це частина так званої "повної підтримки" від Sony, яка дозволить максимально спростити інтеграцію модуля в пристрої.

В цілому, тюнер SMT-EW100 виглядає дуже перспективною новинкою, яка може стати стандартом для дуже широкого спектру медійних технологій. Крім того, адаптація телевізійних сервісів для смартфонів і планшетів зараз у самому розпалі і Sony може солідно поліпшити свої позиції на ринку високих технологій.

|