Menu

Налаштування телевізора LG Smart TV

Увага! Додаток SS IPTV, що дозволяє переглядати IP TV на телевізорах LG, гарантовано працює на телевізорах 2012-2013 рр.

Серії телевізорів, випущених в 2013р:

  • LN
  • LA

Серії телевізорів, випущених у 2012р:

  • LW
  • LM
  • PA
  • PM
  • LS

Серії телевізорів, випущених в 2011р.:

  • LV

Приклад розшифровки: модель телевізора 42LA690V

Це 2013 рік випуску.

Тепер власне інструкція з налаштування:

Налаштування проводового підключення до інтернету (LAN)

З'єднайте LAN-порт, розташований на задній панелі телевізора, з вільним портом роутера за допомогою мережевого кабелю необхідної довжини (кабель не входить в комплект поставки телевізора).

Настройка телевизора LG Smart TV

Відкрийте Smart-меню, натиснувши на пульті кнопку «Home», і виберіть пункт «УСТАНОВКА».

У вікні, перейдіть на вкладку «МЕРЕЖА», пункт «Налаштування мережі: провідний»

Настройка телевизора LG Smart TV
 

Як правило, в більшості випадків (якщо в кабельній мережі використовується широкосмуговий маршрутизатор) з'єднання може бути встановлене при автоматичних налаштуваннях за замовчуванням, в цьому випадку вибирайте режим «Автонастройка IP».

Настройка телевизора LG Smart TV
 

Якщо Вам буде потрібно вказати IP-адресу та адресу DNS-сервера вручну, скористайтеся режимом «Ручна настроювання IP» і введіть адреси за допомогою кнопок пульта управління.

Настройка телевизора LG Smart TV
 

Натисніть кнопку «ОК». Телевізор перевірить налаштування мережі і виведе на екран результат підключення.

Настройка телевизора LG Smart TV
 

Налаштування бездротового підключення до інтернету (WiFi)

Подивіться в Керівництві користувача є у Вашої моделі телевізора вбудований модуль WiFi.

Якщо у вашій моделі він відсутній, Ви можете підключити телевізор через WiFi-адаптер для USB-порту LG AN-WF100 (купується окремо).

Підключіть WiFi адаптер у вільний USB-порт телевізора.

Настройка телевизора LG Smart TV

Перед підключенням необхідно налаштувати точку доступу.

Її рекомендується розташовувати не ближче ніж в одному метрі від телевізора, щоб уникнути перешкод і конфліктів з пультом управління.

Якщо для Вашого телевізора доступно бездротове підключення до мережі, на екрані налаштувань з'явиться пункт «Настройка мережі: безпровідний».

Виберіть його, натиснувши кнопку OK на пульті.

 

Настройка телевизора LG Smart TV
 

У вікні виберіть бажаний спосіб з'єднання:

Настройка телевизора LG Smart TV
 

  • «Налаштування зі списку точок доступу (AP)» - якщо Ви знаєте назву своєї домашньої Wi-fi мережі та додаткові параметри.
  • «Проста установка (режим WPS-кнопки)» - якщо Ваш роутер підтримує режим автоматичного підключення Wi-Fi Protected Setup. Це найбільш легкий спосіб установки - просто натисніть WPS-кнопку, вийдете в меню телевізора, натисніть Підключити і виберіть автоматичну або ручну настройку IP, як і при дротове підключення.
  • «Налаштування мережі [Ad hoc]» - якщо Ви хочете підключити телевізор до домашньої бездротової мережі, але без доступу до Інтернету. На комп'ютері в налаштуваннях мережевого підключення необхідно ввести IP-адресу (192.168.0.1), маску підмережі (255.255.255.0) і шлюз за замовчуванням (192.168.0.10).
  • При виборі цього способу підключення потрібно буде ввести ідентифікатор мережі і захисний ключ пристрою (інформацію про налаштування при бажанні можна змінити з допомогою червоної кнопки), потім ввести адресу шлюзу комп'ютера в якості IP-адреси телевізора і навпаки - IP-адреса комп'ютера в якості шлюзу телевізора.

У списку знайдених WiFi мереж виберіть назву Вашої точки доступу або WiFi маршрутизатор.

 

Настройка телевизора LG Smart TV
 

Якщо ваша WiFi мережа захищена паролем, введіть його за допомогою пульта, натиснувши на червону кнопку «PIN».

Настройка телевизора LG Smart TV
 

Телевізор перевірить налаштування мережі і виведе на екран результат підключення:

Настройка телевизора LG Smart TV
 

Заклад послуги IPTV через особистий кабінет або в офісі компанії Марк.

Активація послуги IPTV через особистий кабінет описана за посиланням http://mark.ru/support/instruction/kak_nastroit_ip_tv_pc_version/.

Додатково для перегляду IPTV через додаток SS IPTV переключіть тип обладнання в розділі "заклад і оплатат послуг" особистого кабінету на Dune HD, натиснувши на відповідну кнопку:

Настройка телевизора LG Smart TV
 

Послугу IPTV можна протестувати один раз безкоштовно протягом 7 днів, натиснувши на кнопку "тестування" в особистому кабінеті. У тестовому режимі доступно 8 федеральних каналів + 1 канал в HD-якості. Тут же можна вибрати тарифний план: базовий або розширений після тестування послуги. Також завести послугу IPTV можна на будь-якій точці обслуговування клієнтів компанії Марк.

Реєстрація в магазині LG Apps і скачування програми SS IPTV

Спочатку для подальшої роботи з активації списку каналів Вам потрібно набрати в браузері комп'ютера рядок: http://vod.izhcom.net/dune/playlist_ID_Pin.m3u,

де ID і Pin - реквізити, отримані при оформленні договору. Вводите уважно без помилок, зверніть увагу на підкреслення _.

Після цього можна запускати додаток на самому телевізорі. Для цього зайдіть в магазин LG Apps TV через інтерфейс LG Smart TV, зареєструйтеся: необхідно створити ID і пароль, вказати свої дані (ПІБ, ел.пошту), натиснути ОК.

Далі в розділі LG Smart World виберіть додаток SS IPTV. Потім натисніть у вікні кнопку "завантажити".

Настройка телевизора LG Smart TV
 

Після завантаження запустіть програму, натиснувши відповідну кнопку "запустити".

Настройка телевизора LG Smart TV
 

У вікні програми, виберіть розділ "провайдер"

Настройка телевизора LG Smart TV
 

У стовпці "країна" виберіть Russian Federation, у стовпці "місто" - Іжевськ, у стовпці "провайдер" - Ижком ТБ, далі натисніть на хрестик у правому верхньому куті

Настройка телевизора LG Smart TV
 

У списку каналів виберіть необхідний, натисніть на іконку, відповідну йому, дочекайтеся, коли почнеться відтворення каналу.

Настройка телевизора LG Smart TV
 

Якщо у вас включений тестовий пакет IPTV, буде відображатися повний список каналів розширеного пакету, але працювати будуть тільки канали із зазначеного переліку:

  • перший канал
  • росія-1
  • росія-2
  • нтв
  • п'ятий канал
  • росія-до
  • росія-24
  • карусель
  • громадське телебачення Росії
  • тв центр
  • спорт 1 HD
|