Menu

Що вибрати: Apple TV, Roku 2 або Google Chromecast?

Что выбрать: Apple TV, Roku 2 или Google Chromecast?

Звичайно можна дивитися фільми і ролики з Youtube на екрані ноутбука або планшеті. Але якщо є великий телевізор, то краще вивести зображення на нього. І є гаджети, які дозволяють зробити це. Один з них - Google Chromecast, бестселер інтернет-магазину Amazon. Єдине пристрій в ТОП-5 продажу не від Амазона. У підкатегорії потокових програвачів Apple TV, Roku 2 займають друге і третє місця після Google Chromecast. Chromecast коштує $35, Apple TV $100, Roku 2 $80. Що ж вибрати?

 Google Chromecast

Дозволяє транслювати відео з планшета або смартфона на екран телевізора, а потім використовувати мобільний пристрій в якості пульта ДУ.

Плюс: відображення Full HD відео всього за $35, простота використання. Потрібно лише запустити програму на планшеті і почати трансляцію. На сьогодні Chromecast працює з додатками: VEVO, Red Bull.TV, Songza, PostTV, Viki, Revision 3, BeyondPod, Avia, RealPlayer Cloud, Netflix, Hulu Plus, HBO GO, Pandora, YouTube, Google Play Movies and TV і Google Play Music.

Что выбрать: Apple TV, Roku 2 или Google Chromecast?

Мінус: список додатків обмежений, навіть незважаючи на нещодавнє поповнення.

Є ймовірність, що скоро включать підтримку повного віддзеркалення. Але доведеться почекати. До того ж немає спеціалізованого пульта управління. І нарешті, пристрій працює тільки через Wi-Fi.

Кому підходить: бюджетним покупцям, тим, хто часто дивиться відео на мобільному пристрої і хоче швидко переключитися на великий екран. Дозволяє легко організувати презентацію.

Roku 2

Дозволяє користуватися тими ж сервісами, як Google Chromecast. Крім них: Amazon Instant, Vevo, Daily Motion, CNN, TEDTalks, Plex, MLB TV, Spotify і багатьма іншими. Організований зручний прокат фільмів.

Что выбрать: Apple TV, Roku 2 или Google Chromecast?

Плюс: доступ до великої бібліотеці, зручний ПДУ, в який вбудований вихід для навушників. Пульт має кнопки для швидкого доступу до Amazon, Blockbuster, MgO і Netflix. Також можна використовувати для управління смартфон.

Мінус: немає Ethernet(в Roku 3 є), не можна перепрограмувати кнопки на ПДК. Не працює з YouTube.

Кому підходить? Важко сказати, Netflix у нас не працює, Youtube пристрій не підтримує.

Apple TV

Відтворення відео, мызыки, фото з інтернету, комп'ютера (через iTunes) і пристроїв на iOS. Дублювання відео з Mac, iPhone, IPad або IPod Touch на телевізор через AirPlay.

Что выбрать: Apple TV, Roku 2 или Google Chromecast?

Плюс: підключається до мережі через Wi-Fi, так і через Ethernet. Підключення до сервісів: Vimeo, Flickr, Disney Channel, PBS, Sky News, перегляд спортивних трансляцій: бейсбол (MLB), американський футбол (NFL), баскетбол (NBA), хокей (NHL). Що стосується AirPlay, він чудово працює з комп'ютерами Apple, мобільними телефонами.

Мінус: не можна дубировать зображення з ПК на Windows.

Підходить любителям техніки від Apple.

За матеріалами readwrite.com

 

 

|