Menu

Машини-монстри: Ractis UFO Catcher - найбільша в світі гра "підйомний кран".

Машины-монстры: Ractis UFO Catcher - самая большая в мире игра "подъемный кран".


Навряд чи може знайтися людина, яка ні разу в житті не пробував кинути монети в приймач і витягнути м'яку іграшку або іншу дрібничку, захопивши її маніпулятором ігрового автомата "підйомний кран". Такі ігрові автомати були дуже популярні якийсь час назад, так і зараз подекуди ще зустрічаються. А компанія Toyota в цілях реклами нового автомобіля Ractis, створила найбільший у світі атракціон "підйомний кран". Цей атракціон, названий Ractis UFO Catcher, встановлений в центрі Roppongi Hills в Токіо. Він має 12.1 метра завширшки, 9 метрів у висоту і 13.3 метра в глибину. Такі розміри роблять його держателем світового рекорду, який зареєстровано в Книзі рекордів Гіннеса.

Для того, що б управляти рухами великого ігрового механізму Ractis UFO Catcher потрібна участь мінімум трьох членів однієї родини, адже автомобіль Ractis позиціонується компанією Toyota, як сімейний малолітражний автомобіль. З моменту відкриття цього атракціону в нього "зіграли" близько 350 молодих японських сімей, а представники компанії впевнені, що така незвичайна реклама спрацювала. Багато сімей звернули пильну увагу на автомобіль Toyota Ractis, а деяка їх частина вже замислюється про покупку нового автомобіля.

Машини-монстри - все про виняткових машинах, механізмах і пристроях в світі, від величезних засобів знищення собі подібних до крихітних точних пристроїв, механізмів і всього того, що знаходиться в проміжку між ними.



|