Menu

Компанія Boeing демонструє проекти вертольотів 2030 року.

Компания Boeing демонстрирует проекты вертолетов 2030 года.


Представники компанії Boeing продемонстрували це зображення на зустрічі Американської військової асоціації (Association of the US army's, AUSA), яка відбулася нещодавно у Вашингтоні. На зображенні показано чотири концепту вертольотів, які, як передбачається, будуть випускатися в 2030 році. І хоча до призначеного терміну ще майже два десятиліття, прототипи деяких з цих вертольотів вже проходять льотні випробування.

Перший з вертольотів буде високошвидкісним транспортним вертольотом загального призначення, який стане заміною MH-60 Blackhawk. Використання горизонтального тягового гвинта дає вертольоту підвищену швидкість і ефективність, а невеликі крила дозволяють збільшити вагу поднимаемого корисного вантажу.

Компания Boeing демонстрирует проекты вертолетов 2030 года.


Прототипом для нового вертольота буде Piasecki X-49 "SpeedHawk", який створювався, починаючи з 2007 року за контрактом з ВМФ США і який проходить програму льотних випробувань в даний час.

Другий майбутній вертоліт має знайомі контурі, обриси транспортного вертольота Chinook, тільки новий вертоліт, ймовірно, буде ще більше і більш вмісткі ніж. Наступний проект теж знайомий нашим читачам. Цей проект реалізується в рамках програми Управління перспективних дослідницьких програм Пентагону DARPA DiscRotor, в даний час фахівці компанії Boeing працюють над створенням повнофункціональної літаючої 20%-ої моделі вертольота Boeing.

Компания Boeing демонстрирует проекты вертолетов 2030 года.


І заключний проект - проект оновленого вертольота-літака V-22 Osprey, в майбутньому представники компанії Boeing обіцяють надати більш детальну інформацію щодо даного проекту.

|