Menu

Motorola працює над Phone X та X Tablet

Програма Nexus виявилася успішною для компанії Google, LG Nexus 4 і Asus Nexus 7 зараз є одними із найбільш продаваних пристроїв під управлінням ОС Android. Як і хотіла Google, на гаджети з цієї лінійки встановлюється "чистий" Android без будь-яких змін інтерфейсу, вона ж диктує і ціноутворення. Залишається єдина річ, на яку компанія не може вплинути належним чином - внутрішня начинка.

Motorola работает над Phone X и Tablet X

Звичайно ж, рано чи пізно, Google захотіла б створити повністю власний пристрій, і гарною підмогою для цього є володіння брендом і патентами Motorola. І ось, згідно з останньою інформацією, розробник Android дійсно збирається скористатися цією можливістю. Зараз фахівці Motorola активно працюють над пристроями з кодовими іменами Phone X і Tablet X, комунікатором і планшетом відповідно.

На жаль, поки ніяких подробиць про можливої майбутньої начинці апаратів немає, та й бути не може. Адже розробка флагманського комунікатора займає не менше 18 місяців, і навіть якщо припустити, що дослідження почалися відразу після покупки Motorola компанією Google (а сталося це близько 7 місяців тому), перші прототипи девайсів будуть випущені ще нескоро.




|