Menu

Google Play тепер підтримує локалізовані матеріали

В офіційному магазині додатків розробника Android OS, Google Play, розробники мають досить широкі можливості по оформленню сторінок своїх програм. Це стосується як додавання скріншотів, так і відео, промо-матеріалів і іконок високого дозволу. Все це дуже добре, Єдиною незручністю було відсутність можливості додавати різні матеріали для різних мов (виняток становили лише текстові - назва програми, описания, список змін).

Google Play теперь поддерживает локализованные материалы

Але починаючи з сьогоднішнього дня вирішена ця проблема: тепер всю необхідну графіком можна додавати окремо для кожного з 49 мов, які підтримує Google Play. Ці зміни торкнулися і промо-роликів на YouTube.

Користувачі зможуть читати на своїй рідній мові не тільки опис до програм, але й переглядати іншу локалізовану інформацію. Якщо, звичайно, розробник передбачив цю можливість. Якщо ж такої можливості немає, то опис, як ми пам'ятаємо, з недавніх пір можна перевести натисканням відповідної кнопки на сторінці програми. Хто знає, може Google коли-небудь придумає подібне і для скріншотів?




|