Menu

HP ElitePad 900 доступний для замовлення

Компанія HP представила "елітний" планшет під управлінням Windows 8, HP ElitePad 900, на початку жовтня місяця. Тоді ж стало відомо та приблизний час виходу цього пристрою в продаж - січень 2013 року, але оформити замовлення на девайс можна вже зараз.

HP ElitePad 900 доступен для предзаказа

Мінімальна версія з об'ємом внутрішньої пам'яті 32 ГБ обійдеться покупцям в 649 доларів США. Трохи більш дорогу модель, з 64 ГБ флеш-пам'яті можна буде купити за 699 доларів. Якщо ви хочете вбудований 3G модем, то вам доведеться додати 100 $ до вартості будь-якого варіанту планшета. Якщо ж бажаєте дігітайзер Wacom з підтримкою сенсорного пера, то його можна буде додати до пристрою ще за 49 $. Легко порахувати, що найдорожча комплектація буде коштувати 848 доларів США, і це не включаючи різні аксесуари начебто док-станції або бездротової клавіатури.

Як ми бачимо, ціна HP ElitePad 900 в повному комплекті" легко зможе перевищити позначку $1000, що вельми недешево. Але і призначається адже він не для звичайних користувачів, а позиціонується як планшет бізнес-класу. Так що ділові люди зможуть оцінити його по достоїнству.




|