Menu

Європа все-таки побачить Oppo Find 5

Приблизно 10 днів тому був представлений новий флагманський комунікатор родом з Китаю, Oppo Find 5. Звичайно, багатьом було б цікаво дізнатися, чи збирається компанія Oppo почати продажі своєї новинки і на західних ринках. І якщо у випадку з США ніяких сумнівів не виникало з самого початку, то про Європі ходили чутки, що вона цей смартфон може і не побачити.

Европа всё-таки увидит Oppo Find 5

Як ми пам'ятаємо, у США цей комунікатор складе серйозну конкуренцію HTC Droid DNA, особливо враховуючи те, що його ціна заявлена на 100 доларів нижче пристрою тайванської компанії. Проте незабаром після його анонсу з'явилися чутки про те, що незважаючи на швидкий початок продажів Oppo Find 5 в Америці, на полиці європейських магазинів він, швидше за все, не потрапить. Але, на превеликий полегшення, представник китайської компанії зв'язався з одним із закордонних ресурсів і розвіяв всі сумніви.

І, хоча конкретна (і навіть приблизна) дата релізу Find 5 в Старому Світі поки не називається, ніяких сумнівів щодо його релізі в найближчі місяці вже не залишилося. А це, звичайно ж, не може не радувати.




|