Menu

Сенсорні Nokia Asha отримали масштабне оновлення ПО

Для того, щоб користуватися різними соціальними програмами і серфіть в Інтернеті зі свого кишенькового девайса не обов'язково купувати смартфон - багатьом достатньо "просунутих" сенсорних телефонів компанії Nokia з лінійки Asha, які використовують власну програмну платформу. Сьогоднішня новина саме про неї: Nokia почала розповсюдження мажорного оновлення для всіх телефонів Asha з тачскринами.

Сенсорные Nokia Asha получили масштабное обновление ПО

У зазначеній лінійці досить багато різних пристроїв, тому кількість змін при установці апдейта різниться від девайса до девайсу. В якості загальних нововведень можна назвати поліпшення підтримки пошти Exchange, окрему іконку для запуску YouTube і поліпшені соціальний функції. Найбільше змін доступно для власників тільки деяких апаратів, в числі яких Nokia Asha 305, Nokia Asha 306, Nokia Asha 308 і Nokia Asha 310. Користувачі зазначених девайсів отримають можливість спілкуватися в популярному месенджері WhatsApp, вперше для сімейства Asha.

Оновлення доступно для завантаження і установки як через OTA, так і за допомогою програми Nokia PC Suit для Windows. Якщо ви зацікавилися можливістю оновити свій телефон, то можете подивитися відео нижче, яке Nokia випустила як міні-інструкцію по апдейту.



Джерело: gsmarena.com

|