Menu

Xperia ZR - новий водозахищений смартфон від Sony

Sony Mobile Communications («Sony Mobile») оголошує про випуск нового смартфона Xperia ZR з найвищим рівнем водозахисту і можливістю підводної відеозйомки у форматі Full HD. Цей смартфон на базі Android, обладнаний 4,6-дюймовим дисплеєм Reality Display, швидкої 13-мегапіксельною камерою, процесором Qualcomm Snapdragon S4 Pro і модулем зв'язку 4G LTE, вдало поєднує в собі передові технології і чудову начинку.

Xperia ZR - новый водозащищенный смартфон от Sony

«Xperia ZR розсовує межі того, де і як споживачі можуть використовувати всі можливості смартфона. Завдяки поєднанню фотографічних технологій Sony з найвищим рівнем водозахисту ви більше не пропустіть цікавий кадр, - сказав Калум МакДугал (Calum MacDougall), директор з маркетингу Xperia Sony Mobile Communications. - Крім того, Xperia ZR пропонує користувачам найсучасніші технічні рішення та мультимедійні додатки, а також можливість підключення в одне торкання з будь-яким з широкої лінійки аксесуарів з підтримкою NFC - все це робить даний смартфон унікальним продуктом, який втілює кращі напрацювання Sony».

 

Максимальна витривалість

Смартфон Xperia ZR повністю готовий до випробувань долі. Тонкий, але дуже міцний, Xperia ZR стане вашим кращим напарником навіть під водою. Крім захисту від пилу, смартфон відповідає вимогам стандартів водозахисту IP55 і IP58 - він витримає перебування в прісній воді на глибині до 1,5 м протягом 30 хвилин. Завдяки апаратній кнопці включення камери ви зможете без праці робити фотографії високої чіткості або знімати відео у форматі Full HD, перебуваючи під водою. Знімок можна зробити миттєво навіть при заблокованому екрані, і ви більше не пропустіть цікавий кадр.

Матриця Sony Exmor RS, розроблена спеціально для мобільних пристроїв, що підтримує зйомку фотографій і відео в режимі HDR і забезпечує високу якість зображення навіть в складних умовах. Режим Superior Auto поєднує технологію розпізнавання сцени з високоефективною технологією обробки зображення (HDR і придушення шуму), автоматично підбираючи оптимальні налаштування для кожного кадру. А якщо вам потрібно зафіксувати швидке дію, просто включіть спеціальний режим серійної зйомки, що дозволяє робити необмежену кількість знімків зі швидкістю 15 кадрів в секунду.

У Xperia ZR також передбачений режим енергозбереження STAMINA, який при виключенні екрану автоматично закриває додатки, які витрачають заряд акумулятора, а потім знову запускає їх при наступному включенні. Цей режим продовжує час автономної роботи телефону в режимі очікування в чотири рази.

Смартфон Xperia ZR надійно зібраний і відмінно лежить в руці. Новинка буде доступна у класичних і яскравих колірних варіантах - чорному, білому, рожевому і м'ятно-зелений - здатних підкреслити індивідуальність кожного користувача.

 

Високоякісний екран

Насолоджуйтеся мультимедійним контентом в дорозі завдяки сверхчеткому 4,6-дюймовому HD-екран Reality Display з технологіями Mobile BRAVIA Engine 2 і OptiContrast. Ці технології використовуються в сучасних телевізорах Sony BRAVIA і забезпечують найвищу якість зображення.

OptiContrast зменшує відблиски і забезпечує чітку картинку навіть на яскравому сонячному світлі. Завдяки цій технології екран виключеного смартфона стає абсолютно чорним. Відсутність в конструкції дисплея виділеного сенсорного шару, який інтегрований в скляну поверхню, значно покращує відгук смартфона на дії користувача. А унікальний фільтр прогнозування рухів пальців по поверхні екрана робить прокручування в будь-якому напрямку дивно плавною і приємною.

 

Стандартні розважальні програми Sony

Плеєр “WALKMAN” і додатка Альбом і Фільми не тільки надають користувачеві єдину точку доступу для пошуку та перегляду фільмів і прослуховування музики, але і дозволяють швидко ділитися улюбленим контентом. Плеєр WALKMAN” забезпечує доступ до всієї завантаженої музиці і інтеграцію з соціальною мережею Facebook. За допомогою програми Альбом дуже зручно переглядати фотографії друзів на Facebook, в тому числі відбираючи їх за місцем зйомки. У цьому додатку з'явилася нова функція «Faces», яка розпізнає на фотографіях особи і виконує з ним сортування. З допомогою цієї функції можна легко привласнювати контактам фотографії і додавати імена знайомих людей на знімках.

 

Проста відправка і спільний перегляд вмісту

Завдяки функції відправки контенту «в один дотик» користувачі можуть легко обмінюватися музикою, фотографіями та відео на своїх смартфонах з різними пристроями Sony, підтримують технологію NFC, включаючи аудіосистеми, навушники і телевізори.

У постійно розширюється лінійці аксесуарів з'явилася нова бездротова Bluetooth-гарнітура з підтримкою стереозвуку SBH50. Гарнітура підтримує додатки, швидке підключення по бездротовому аудиоканалу, оснащена вбудованим FM-радіо і OLED-дисплеєм. Щоб встановити з'єднання, а потім зробити виклик або послухати музику через гарнітуру, просто доторкніться до неї своїм смартфоном Xperia ZR. Гарнітура SBH50 пропонується в чорному і білому колірних варіантах. Годинник SmartWatch MN2 також стануть прекрасним доповненням смартфона Xperia ZR.

Для Російського ринку Xperia ZR буде поставлятися з док-станцією DK28 в комплекті.

 

Основні характеристики смартфона Xperia ZR

  • 4,6-дюймовий HD-дисплей Reality Display з технологією Mobile BRAVIA Engine 2, що дає неймовірно чітке і яскраве зображення
  • Швидка 13-мегапіксельна камера з матрицею Exmor RS і підтримкою HDR для створення чудових фотографій і відео
  • Водо - і пилозахищений корпус (відповідність вимогам стандартів IP55 / IP58)
  • Чотирьохядерний процесор Qualcomm Snapdragon S4 Pro з тактовою частотою 1,5 ГГц, оперативна пам'ять 2 ГБ
  • Режим енергозбереження STAMINA, подовжує час автономної роботи

 

Смартфон Xperia ZR стане доступний для покупки в багатьох країнах світу в другому кварталі 2013 року (точна дата залежить від країни).

Xperia ZR - новый водозащищенный смартфон от Sony



|