Menu

Інсайди #297: Samsung Galaxy S7, LG Nexus 5X, Meizu ME5 і годинник від HTC

Инсайды #297: Samsung Galaxy S7, LG Nexus 5X, Meizu ME5 и часы от HTC

У новому випуску Інсайдів: Meizu NUIX дебютує під назвою ME5; LG Nexus 5X в чорному кольорі вперше з'явився на фотографіях; новий процесор Samsung Exynos 8990 протестований в бенчмарку; HTC може представити наприкінці вересня власні "розумні" годинник; Samsung працює відразу над двома версіями Galaxy S7.

Meizu NUIX дебютує під назвою ME5

Проект Meizu NUIX останнім часом все частіше потрапляє в поле нашого зору і це не випадковість: очевидно, що в надрах компанії йде активна робота над проектом і вже скоро компанія може показати свій новий смартфон. Вчора ряд джерел опублікували нову інформацію, згідно якої комерційне назва смартфона - Meizu ME5. У продажу з'явиться два варіанти смартфона: з 3 і 4 ГБ оперативної пам'яті, процесором Samsung Exynos 7420, 2K-екраном. В якій версії буде встановлений екран високого дозволу не уточнюється.

Инсайды #297: Samsung Galaxy S7, LG Nexus 5X, Meizu ME5 и часы от HTC
Инсайды #297: Samsung Galaxy S7, LG Nexus 5X, Meizu ME5 и часы от HTC

Виробництвом матриць займеться Sharp, а покритий екран буде трохи вигнутим склом 2.5 D. ME5 буде працювати на Flyme OS, заснованої на Android 5.1 Lollipop. Ми очікуємо побачити 21-мегапіксельну основну і 5-мегапіксельну фронтальну камери.

Передбачувана вартість ME5 $470.

 

Вперше опубліковані зображення LG Nexus 5X в чорному кольорі

Напередодні анонса не проходить і дня без витоку про нових смартфонах Nexus. Найбільше число неофіційної інформації про південнокорейському смартфон LG Nexus 5X, який раніше потрапляв нам на очі в білому корпусі, проте вчора в ЗМІ з'явилося перше зображення смартфона в чорному корпусі, яке супроводжувалося докладними технічними характеристиками.

Инсайды #297: Samsung Galaxy S7, LG Nexus 5X, Meizu ME5 и часы от HTC

Внутрішнє назва смартфона в надрах Google - N3, і як передбачалося раніше, його оснастять круглим сканером відбитків пальців, LED-спалахом, 5,2-дюймовим LCD Full HD-екраном, 64-бітним процесором Qualcomm Snapdragon 808 з частотою 1,8 ГГц, LTE Cat.6, 2 ГБ ОЗУ і внутрішнім накопичувачем на 32 або 64 ГБ. Дозвіл основної камери складе 13 Мп, фронтальної - 5 Мп. Всередині також розміститься акумулятор на 2 700 мАч. Датою анонса, як і раніше вважається 29 вересня.

 

Процесор Samsung Exynos 8990 з'явився в бенчмарках

Не секрет, що в даний час компанія Samsung працює над новим сімейством мобільних процесорів Exynos M1. Імовірно, чіп отримає 8 ядер, проте в цілому офіційні канали про розробку нічого не повідомляють. Між тим в базі даних бенчмарка Geekbench дебютував невідомий раніше чіп під внутрішнім назвою universal8990, що дає нам право назвати його Samsung Exynos 8990 і припустити, що перед нами і є той самий неанонсований процесор.

Инсайды #297: Samsung Galaxy S7, LG Nexus 5X, Meizu ME5 и часы от HTC

В синтетичному тесті референтне пристрій на базі Android 5.1.1 Lollipop при тактовій частоті процесора 1,38 ГГц і 4 ГБ ОЗУ набрало 1409 очки в одноядерному тесті і 4882 очки з усіма задіяними ядрами. На жаль, інші деталі не повідомляються, однак можна сподіватися на дебют процесора в один час з його основним конкурентом - новим топовим чіпом Snapdragon 820.

 

HTC може представити наприкінці вересня власні "розумні" годинник

Вперше про "розумні" годинник від HTC ми почули ще в минулому році, коли на одному із внутрішніх відео компанії нібито був помічений носиться аксесуар. Тоді керівництво компанії заявило, що різні підрозділи цілком можуть займатися дослідженнями в області смарт-пристроїв, проте офіційно компанія не веде жодних робіт у даному напрямку. Після цього в ЗМІ встановилася тиша і ось на цьому тижні ресурс Phandroid несподівано опублікував повідомлення доповідь про існування пристрої HTC Halfbeak, за якими ховаються прийдешні годинник тайванського виробника на базі Android Wear. Ніякі технічні характеристики, правда, не повідомляються.

Инсайды #297: Samsung Galaxy S7, LG Nexus 5X, Meizu ME5 и часы от HTC

Halfbeak - це родин риб, які живуть переважно в теплих тропічних водах Індійського, Тихого і Атлантичного океанів. Найвідомішою рисою деяких риб, вхожих в сімейство, є здатність до плануючого польоту над водою на відстані до декількох десятків метрів.

Годинники можуть бути представлені на найближчому заході HTC, яке пройде 29 вересня. Разом з ними ми очікуємо побачити новий преміальний смартфон HTC One A9.

 

Samsung працює відразу над двома версіями Galaxy S7

Цікаве повідомлення прийшло кілька годин тому з Південної Кореї: затверджується, що наступний флагман Samsung Galaxy S7 дебютує в двох модифікаціях, головною різницею між якими буде діагональ екрану - 5,2 і 5,8 дюйма. З урахуванням існування лінійки смартпэдов Note в це віриться насилу, тому прийміть цю інформацію з обережністю.

Инсайды #297: Samsung Galaxy S7, LG Nexus 5X, Meizu ME5 и часы от HTC

Стверджується, що Galaxy S7 отримає дисплей 4K, однак джерело не уточнив, яка саме версія буде оснащена екраном ультрависокої чіткості. Смартфони оснастять також 4 ГБ оперативної пам'яті, хоча на тлі новин про випуск нових чіпів оперативної пам'яті ми можемо очікувати дебюту пристрої з 6 ГБ ОЗУ. Нарешті, інформатор стверджує, що обидві версії Samsung Galaxy S7 можна буде побачити вже в кінці 2015 року, хоча за великим рахунком ймовірність цього дуже мала.


|