Menu

LG початку оновлення Optimus Vu II до Jelly Бін

Як ми пам'ятаємо, компанія LG обіцяла відновити смартфон Optimus Vu II до Android 4.1 Jelly Бін в першому кварталі цього року ще в жовтні минулого. І, як сьогодні стало відомо, виконала свої слова: комунікатор почав отримувати OTA-апдейт до нової версії Android OS.

LG начала обновление Optimus Vu II до Jelly Bean

Першими прошивку почали отримувати, що не дивно, користувачі з Південної Кореї: вони можуть встановити "желейні боби" на свої смартфони вже зараз. Точні терміни, коли апдейт стане доступний і для інших країн, не повідомляються, але стверджується, що це повинно відбутися до кінця березня. Так чи інакше, ми, як звичайно, радимо власникам смартфона бути напоготові і готовими отримати повідомлення про наявність оновлень протягом місяця.

LG Optimus Vu II був анонсований минулого року як наступник оригінального LG Optimus Vu. Відмітною особливістю обох комунікаторів є 4,3-дюймові дисплеї з незвичайним співвідношенням сторін 4:3, у той час як у більшості інших продуктивних девайсів на Android OS воно складає 16:9. Але, незважаючи на незвичайну форму, в наше століття великих екранів в смартфонах, обидва LG Optimus Vu не викликають ніяких незручностей при звичайному використанні. І, схоже, покупцям фішка припала до смаку - інакше як пояснити наявність у лінійці двох апаратів?

|