Menu

Pantech Vega Iron 2 помічений на фотографіях

Pantech Vega Iron 2 помічений на фотографіях 3.05.14 Ekzer 62# Pantech, Pantech Vega Iron 2

У березні цього року китайські ЗМІ поширили інформацію про те, що майбутній флагман Pantech Vega Iron 2, офіційна презентація якого очікується в травні, може отримати процесор Qualcomm Snapdragon 805. Сьогодні в Мережі з'явилися свіжі фотографії неанонсированного смартфона в білому корпусі, а також нова інформація від корейського веб-сайту Ruliweb. Останній стверджує, що в Vega Iron 2 замість Snapdragon 805 буде вбудований Snapdragon 801, який встановлений у флагманах провідних виробників смартфонів цього року - Samsung, HTC, Sony.

Джерело також повідомило передбачувані характеристики смартфона: товщина корпусу 7,9 мм, 5,3-дюймовий Full HD AMOLED-дисплей, 3 ГБ оперативної пам'яті, акумулятор ємністю 3 140 маг і Android 4.4 KitKat. Як і у флагмані минулого року, тут присутній металевий каркас, що забезпечує міцну збірку.

Згідно з офіційною інформацією, опублікованою на сторінці Pantech Vega в соціальній мережі Facebook, анонс Vega Iron 2 має статися вже незабаром. Між тим, якщо Vega Iron 2 не отримає Snapdragon 805, це може означати, що компанія веде роботу над ще одним смартфоном, який був помічений в бенчмарку в кінці квітня. За даними з сайту AnTuTu, невідомий пристрій отримає процесор Qualcomm Snapdragon 805 і відеоприскорювач Adreno 420, дисплей з роздільною здатністю 2560х1440, 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам'яті, а також Android 4.4.2 KitKat.


|