Menu

Зарядний pogo-пристрій для Nexus 10 на підході

Багатьом відомо, а якщо хто ще не знає, то повідомляємо, що 10-дюймовий планшет компанії Google, Samsung Nexus 10крім стандартного microUSB роз'єму, отримав ще один спосіб заряду вбудованого акумулятора - так звані pogo pins, але до недавнього часу про спеціалізованому зарядному пристрої нічого не було чути.

Зарядное pogo-устройство для Nexus 10 на подходе

Проте кілька днів тому на одному із закордонних ресурсів з'явилася фотографія аксесуар, який незабаром повинен надійти в продаж на Amazon і eBay. І, хоча точна дата виходу не називається, стала відома його ціна - ні багато ні мало, 20 доларів США.

Коннектор pogo під'єднується до пристрою за тим же принципом, що і роз'єм MagSafe в ноутбуках компанії Apple - на магнітах. Тобто, досить притулити коннектор до порту у пристрої і він автоматично підключитися і почне заряджати девайс. У випадку від ’ єднати кабель все так просто - можна брати пристрій і не боятися вирвати коннектор.

Погодьтеся, це зручно, а зручність, як відоме, криється в дрібницях, і 20 $ вже не здається такою вже великою ціною за це.




|