Menu

Nokia готує трансформер на Windows 8

Не можна не визнати, що продажі комунікатора на Windows Phone допомогли Nokia виправити своє тяжке становище, але цього недостатньо, щоб повернутися до колишніх висот. Всім зрозуміло, що випускаючи одні лише комунікатори на одній ОС цього досягти неможливо, тому, судячи з усього, фінська компанія вирішила спробувати щастя і у виробництві планшетів на операційної системи від Microsoft.

Nokia готовит трансформер на Windows 8

Фішкою планшета від Nokia повинна стати док-станція у вигляді клавіатури з вбудованим акумулятором, який також зможе заряджати і батарею планшета. При цьому, згідно з повідомленнями зарубіжних ресурсів, ємності навіть одного основного акумулятора вистачить на 10 годин автономної роботи, не кажучи вже про додатковому. Що ж, буде здорово, якщо фінська компанія випустить довголітній і функціональний планшет, особливо, якщо працювати він буде на повноцінної Windows 8 Pro.

Більше ніяких відомостей про плани Nokia на ринку планшетів, на жаль, немає, проте якщо компанія представить свої нові пристрої в наступному році, то відбудеться це вже в лютому на виставці MWC 2013.




|