Menu

У 2014 році Samsung оновити ряд своїх пристроїв

В 2014 году Samsung обновит ряд своих устройств

Samsung часто виступає локомотивом у світі Android-пристроїв, випускаючи гаджети, на які у інших виробників не вистачило фантазії, а часто і сміливості. Тим не менш, перші версії годин Galaxy Gear або цифрової фотокамери Galaxy Camera під управлінням Android виявили ряд недоліків, які зупиняли потенційних покупців від придбання продукції корейського гіганта. Варто віддати Samsung належне - співробітники лабораторій враховують всі недоліки і вже на початку майбутнього року можуть представити Galaxy Gear 2, розумний браслет Samsung Galaxy Band, Galaxy Camera 2 і навіть новий мобільний процесор сімейства Exynos. 

Як ми вже повідомляли раніше, на індонезійському поштовому сайту ePostel засвітився Samsung EK-GC200, що являє собою цифрову камеру з Wi-Fi антеною, що працює в мережах 802.11 a/b/g/n, модулем NFC, GPS і Bluetooth 4.0.

В 2014 году Samsung обновит ряд своих устройств

Пристрій може бути представлено вже на CES 2014 або MWC 2014. Інші подробиці поки не повідомляються, проте, ми сподіваємося, що Camera 2 буде працювати під управлінням Android 4.4 KitKat і отримає дійсно видатні характеристики.

В 2014 году Samsung обновит ряд своих устройств

Інші чутки стосуються відразу двох наручних пристроїв: годинник Galaxy Gear 2 і браслет Galaxy Band. Обидва пристрої можуть бути представлені в рамках виставки Mobile World Congress 2014, запланованої на кінець лютого в Барселоні. Корейське видання Herald повідомляє, що Gear 2 і Band отримають різноманітні вбудовані датчики, зокрема, крокомір, сенсори тиску, вологості і температури. Galaxy Band повинен скласти конкуренцію фітнес-браслетам від Nike, тому в ньому може з'явитися пульсометр. Обидва аксесуара будуть повністю сумісні з флагманом майбутнього року Galaxy S5, реліз якого очікується незабаром після традиційних зимових виставок. Кілька рендерів можуть дати приблизне уявлення про те, які браслети від Samsung нам варто чекати в наступному році.

В 2014 году Samsung обновит ряд своих устройств

В 2014 году Samsung обновит ряд своих устройств

Вже точно відомо, що 7 січня на виставці CES 2014 Samsung представить нове покоління процесорів Exynos. Відповідний тизер з'явився кілька днів тому в інтернеті.

В 2014 году Samsung обновит ряд своих устройств

Найцікавішим виявився хештег, під яким був розміщений тизер: #UnlockExynos. Потенційно це може означати те, що Samsung планує розблокувати процесор Exynos 5 Octa і дати можливість власникам Samsung Galaxy S4 і Galaxy Note 3 насолодитися силою цього восьмиядерного процесора.

Нагадаємо, що в даний час Exynos 5 Octa містить два кластери по 4 ядра кожен, які активуються в залежності від виконуваної задачі і навантаження на процесор. Для виконання таких задач, як перевірка електронної пошти, повідомлення, дзвінки і багато іншого, використовуються малопродуктивні ядра, а для ігор, відтворення відео високої чіткості та інших подібних завдань включаються високопотужні ядра. Samsung навмисно розділила 8 ядер на кластери, щоб знизити енергоспоживання і не витрачати ресурси системи дарма: в даний час існує дуже мало програм, які реально задіють всі ядра відразу.

Також ми очікуємо побачити нове покоління топових мобільних процесорів на базі 64-бітної архітектури, високопотужні 8-ядерні процесори і енергозберігаючі рішення.




 

|