Menu

З'явилася перша кастомний прошивку для Google Chromecast

Появилась первая кастомная прошивка для Google Chromecast

Пристрій Google Chromecast дозволяє передавати мультимедійний контент з мобільних пристроїв на телевізори по бездротовому з'єднанню. Однак деяким користувачам вбудованого набору функцій недостатньо. Нагадаємо, що Google готує набір інструментів Google Cast SDK для розробників, за допомогою чого вони зможуть створювати свої додатки для цього пристрою. А тим часом з'явилася неофіційна прошивка для Google Chromecast.

Прошивка називається PwnedCast. Вона має всього кілька переваг перед стокової.

Появилась первая кастомная прошивка для Google Chromecast

Раніше з'являлися різні нелегальні способи для відкриття пристрою до потоковим послуг, які не є офіційно заявленими. Такі способи легко і швидко блокуються, коли Google випускає оновлення прошивки. Однак з кастомний прошивку PwnedCast такі можливості стають доступними. Основною функцією стане можливість підключення до серверів KyoCast. Також у користувачів і розробників з'явиться доступ до SSH/Telnet і призначеного для користувача завантажувального образу.

Google Chromecast, на якій встановлена прошивка PwnedCast може бути заблокований автоматичне оновлення до нової прошивки від Google, але існують деякі способи, щоб відключити автоматичне оновлення пристрою.




 

|