Menu

TransPhone Pro - бюджетний замінник ASUS PadFone

Здавалося б, ASUS PadFone 2 - ідеальний пристрій для гіків: потужний, незвичайне, з безліччю цікавих фішок. Єдине, що багатьох зупиняє від придбання цього гібридного комунікатора - його висока вартість. Вчасно зрозуміла це компанія TransPhone International і вирішила випустити бюджетний аналог цього гаджета, TransPhone Pro.

TransPhone Pro - бюджетный аналог ASUS PadFone

Головним істотною відмінністю між двома пристроями в даному випадку будуть навіть не технічні характеристики (хоча і вони теж не мають нічого спільного), а те, що док-станція у TransPhone буде виконаний у форм факторі 7-дюймового планшета (а не 10-дюймового, як ми бачили це раніше). Його роздільна здатність екрана становить 1024 x 600 пікселів.

Сам комунікатор ж отримає 3,5-дюймовий qHD дисплей з дозволом 960 x 540 пікселів, двоядерний процесор від MediaTek з тактовою частотою 1 ГГц, 1 ГБ оперативної пам'яті і 4 ГБ внутрішньої пам'яті з можливістю її розширення за рахунок карт пам'яті microSD. Працювати він буде під управлінням Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

TransPhone Pro буде продаватися за ціною всього 240 доларів США, а передзамовлення на нього відкрито вже зараз. Ну а остаточний вихід гібриду у продаж намічений на березень 2013 року.




|