Menu

Bugatti представить найпотужніший родстер в світі на Женевському Автосалоні в цьому році.

Bugatti представит самый мощный родстер в мире на Женевском Автосалоне в этом году.


Більшість провідних світових автовиробників починають знайомити людей з тим, що вони будуть представляти на Женевському автосалоні 2012 року, який буде проходити в березні місяці. Компанія Bugatti являє Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, який вони самі називають найпотужнішим родстера в світі. Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse по суті є відкритим варіантом Veyron Super Sport, автомобіля, який може розігнатися до 431 км/год і є власником світового рекорду швидкості серед серійно випускаються автомобілів.

Bugatti представит самый мощный родстер в мире на Женевском Автосалоне в этом году.


Крім нового кузова з відкритим верхом, Grand Sport Vitesse отримав двигун потужністю 1200 кінських сил з номінальним моментом 1500 Нм, для порівняння, його попередник, Veyron Super Sport має двигун потужністю 1001 кінську силу з обертовим моментом 1250 Нм. Збільшення потужності 16-циліндрового двигуна було отримано за рахунок збільшення ефективності та потужності чотирьох турбокомпресорів і проміжних охолоджувачів. Так само модернізації піддалися шасі і підвіска автомобіля, які можуть витримати навантаження, зумовлені підвищеною потужністю двигуна.

Представники компанії Bugatti не вказали інформації щодо вартості нового автомобіля Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse, але досить просто зробити припущення, що його ціна в базовій комплектації буде перебувати на рівні не нижче двох мільйонів доларів.

|