Menu

Компанія Advanced Tactics демонструє відео першого польоту літаючого автомобіля-трансформера AT Black Knight Transformer

Компания Advanced Tactics демонстрирует видео первого полета летающего автомобиля-трансформера AT Black Knight Transformer


Минулого місяця компанія Advanced Tactics Inc. зробила перший випробувальний політ створеного ними літаючого автомобіля-трансформера AT Black Knight Transformer, і деякий час після випробувань представники замовників не дозволяли компанії публікувати детальну інформацію з міркувань таємності. Але нещодавно заборону на публікацію інформації був знятий і компанія Advanced Tactics виклала в мережу офіційний ролик, на якому був зображений перший політ трансформера AT Black Knight.

Нагадаємо нашим читачам, що фахівці компанії Advanced Tactics, створюючи конструкцію літаючого автомобіля AT Black Knight, намагалися максимально ефективно поєднати всі можливості позашляхового автомобіля з літальним апаратом, який може в разі потреби здійснити вертикальний зліт літати по повітрю деяку відстань і сісти на підходяще для цього місце.

Під час першого випробувального польоту AT Black Knight, який проводився в безлюдному місці на півдні Каліфорнії, трансформер піднімався в повітря кілька разів на невелику висоту. Висота підйому була обмежена з міркувань безпеки, адже стійкістю і положення літального апарату керувала автоматична система, надійність роботи якої ще не до кінця перевірена.

Компания Advanced Tactics демонстрирует видео первого полета летающего автомобиля-трансформера AT Black Knight Transformer


В даний час фахівці компанії Advanced Tactics вже розпочали роботи по розробці нового варіанта модульної конструкції AT Black Knight, який в автоматичному режимі або за допомогою системи дистанційного керування зможе доставляти до місця призначення 1.6 тонни корисного вантажу, що знаходиться всередині орендованих вантажних контейнерів. Майбутній літальний апарат зможе розвивати швидкість до 200 вузлів, триматися в повітрі до 19 годин часу, несучи на своєму борту тільки спеціалізований модуль з обладнанням для ведення розвідки і спостереження, вагою 70 кілограмів. Нижня автомобільна частина кузова Black Knight AT може бути замінена на герметичне дно, що дозволить трансформера здійснювати посадку і рухатися по поверхні водойм.

Згідно зі звітом, опублікованим представниками компанії Advanced Tactics після випробувань трансформера AT Black Knight, "апарат був стійкий, керований і успішно справився з виконанням всіх покладених на нього завдань", що зайвий раз підтверджується подіями, показаними на наведеному нижче відеоролику. А зараз компанія AT Black Knight займається пошуком зацікавлених у її програмі осіб і організацій, інвестиції від яких дозволять їм продовжити свою роботу.



|