Menu

Нові MacBook Pro з дисплеєм Retina можна замовити в Росії


Новые MacBook Pro с дисплеем Retina можно заказать в России

Відкриття офіційного онлайн-магазину Apple в Росії обіцяв чимало приємних сюрпризів. Один з них - швидке поява новинок в країні. Обережний оптимізм себе виправдав: нові MacBook Pro формально вже доступні для замовлення у вітчизняному «дзеркалі» Store.Apple.com. Є тільки одне велике «але»: чекати доведеться від трьох до чотирьох тижнів.


Новые MacBook Pro с дисплеем Retina можно заказать в России

Асортимент російського Apple Online Store оновився, і тепер там є нові MacBook Pro з дисплеєм Retina. Потужні, тонкі і «довгограючі», нові «прошки» не шкодують гаманці співвітчизників. Так, молодша модель з екраном діагоналлю 13 дюймів обійдеться в 52990 рублів. За ці гроші ви отримуєте процесор Intel Core i5 з частотою 2,4 ГГц, 4 ГБ оперативної пам'яті і SSD на 128 гігабайт. Негусто, але для комфортної роботи має бути достатньо. Відеочіп Iris (не плутати з Iris Pro), «вбудований» в процесор, впорається з будь-якими базовими завданнями, аж до редагування відео.

Ті, хто готовий викластися по повній, звернуть увагу на старшу модель: 61990 рублів за 8 ГБ RAM і в два рази більше ємним SSD-накопичувач. Нарешті, є і «крута» версія з SSD на 512 гігабайт, а також з процесором на 200 мегагерц швидше.


Новые MacBook Pro с дисплеем Retina можно заказать в России

З «плямками» вибір базових конфігурацій трохи простіше - є всього дві моделі. Але зате які! Стандартний MacBook Pro з дисплеєм Retina на 15 дюймів має процесор Intel Core i7 з частотою до 2 ГГц, 8 гб оперативної пам'яті і SSD-накопичувач об'ємом в 256 гігабайт.

«Прокачана» модель хвалиться відразу декількома серйозними поліпшеннями. По-перше, це процесор Core i7 з частотою 2,3 ГГц. По-друге, це 16 гігабайт оперативної пам'яті. І третє, що найважливіше, тільки тут буде встановлено окремий відеочіп NVIDIA GeForce GT 750M з пам'яттю 2 ГБ. Ну і SSD на 512 гігабайт «до купи». Правда, стоять обидва комп'ютера відповідно: 79990 рублів і 105990 рублів. [Купити на Apple.com/ru]

|