Menu

Як користуватися iPhone і функціями iOS 7. Довідка та інструкція від Apple російською мовою


Как пользоваться iPhone и функциями iOS 7. Справка и инструкция от Apple на русском языке

Вважається, що iOS є самою легкою в освоєнні мобільною операційною системою. З цим твердженням готові посперечатися сотні тисяч нових користувачів техніки Apple, які знайомляться з iPhone, iPad або iPod touch вперше у своєму житті. Кожен день до нас на пошту і в особисті повідомлення iMessage приходять питання про прості речі: як подзвонити по Facetime або як прокласти маршрут у вбудованих Картах.

На все це і багато чого іншого готова відповісти сама Apple - дуже зрозумілою, послідовному і докладному онлайн-посібник користувача iOS. Російською мовою. І з картинками російською.


Відкрити Посібник користувача iPhone на iOS 7


За посиланням - довге і дуже докладне керівництво користувача iPhone, перекладене самої Apple на російську мову.


Как пользоваться iPhone и функциями iOS 7. Справка и инструкция от Apple на русском языке

Порушені майже всі важливі теми, які можуть бути цікаві не тільки свіжоспеченому власнику, але і «знавців», які тільки-тільки оновили свою версію операційну систему. Тут є все - починаючи від пояснення кожної важливої налаштування і закінчуючи покроковими інструкціями зі скріншотами і картинками російською мовою. Також є пошук за ключовими словами, дозволяє швидко знайти відповідь на сформований питання.


Как пользоваться iPhone и функциями iOS 7. Справка и инструкция от Apple на русском языке

Дивно, але про існування цього керівництва знає дуже мало людей - і тому ми вирішили принести його в маси. Наступного разу, коли у вас або у ваших друзів/близьких/знайомих виникне яке-небудь питання, впевнено надсилайте їх за посиланням вище. Є шанс дізнатися щось нове. Є також нове англомовне меню-довідка на офіційному сайті - Tips & Tricks. Керівництво користувача iPad поки що не перевели на російську, але все попереду.

|