Menu

[App Store] Double Music Player. Один iPhone, два треки


[App Store] Double Music Player. Один iPhone, два трека

Вид З: Музика
Розробник/Видавець: Giacomo Guglielmi
Версія: 1.1
iPhone + iPad: Безкоштовно [iTunes link]

Уявіть собі ситуацію в поїзді. Сидить парочка, у нього - iPhone, під зав'язку наповнений музичними композиціями, а у неї - смартфон, який вже давним-давно розрядився. Як послухати музику удвох на одному девайсі? Можна скористатися спеціальним перехідником на дві пари навушників або кожному з них взяти по одному навушника. Жоден з цих способів не допоможе у разі, коли дві людини хочуть слухати різну музику. Єдине правильне рішення - безкоштовний додаток Double Music Player.


[App Store] Double Music Player. Один iPhone, два трека

Програма Double Music Player являє собою подвійний музичний плеєр, якій здатний програвати одночасно дві композиції. При цьому кожна з них буде грати тільки в одному навушнику. Таким способом дві людини з одними навушником можуть спільно слухати два абсолютно різних треку. На екрані є два дзеркальних плеєра зі стандартними кнопками управління. По центру - спеціальна кнопка, яка може міняти місцями доріжки в навушниках. Це стане в нагоді в тих випадках, коли ви помилково надягнете не той навушник.

iPhone + iPad: Безкоштовно [iTunes link]

Незважаючи на свої мізерну функціональність і відверто посередній дизайн, додаток повністю справляється з проблемою, яка описана в першому абзаці. Безкоштовне рішення старої проблеми, забирайте швидше.

Юзабіліті: 5, Функціональність: 4, Інтерфейс: 3+, Вердикт: 4+
|