Menu

Чи варто купувати iPhone 4S, володіючи iPhone 4?


Стоит ли покупать iPhone 4S, владея iPhone 4?

Де тут четвірка, а де «еска»?

Отже, він вийшов і вже продається в усьому цивілізованому світі. Перед багатьма власниками старих трубок (на жаль, але це так) постало питання, чи переходити на нову модель - iPhone 4S? Давайте розберемося разом.

У мене iPhone 2G

Я досі бачу в метро людей з легендарними алюмінієвими iPhone 2G. Ніколи і ні за що не продавайте цю модель, тому що через 10 років у вас її відірвуть з руками як цінний раритет. Будуть сварки в родині, але, зрештою, вас зрозуміють.

У мене iPhone 3G/3GS

Прийшла пора відкинути свій консерватизм і вступити на шлях прогресу. Юпітер дасть нові сили для цього кроку. Можливий спокуса з боку андроїдів. Проявіть наполегливість. В разі чого повторюйте про себе, що спочатку з'явився чоловік, а потім - яблуко.

У мене iPhone 4

Власники iPhone 4 потрапили в складну ситуацію. Перед ними стоїть складний вибір, якою дорогою піти? Поставивши два телефони поруч, ви не зможете відрізнити один від іншого, поки не поглянете на верхню частину антени і на розташування клавіш гучності.


Стоит ли покупать iPhone 4S, владея iPhone 4?

Якщо знаєте, куди дивитися, значить ви спостережливий чоловік і вже вивчили дане питання. В цей день буде здаватися, що стільниковий зв'язок назавжди звільнилася від «мертвої хватки». Так, це так. Тепер розмови перериваються тільки з вини оператора.


Стоит ли покупать iPhone 4S, владея iPhone 4?

Правда, є ще одна зміна в зовнішньому вигляді, але це для зовсім заморочених чуваків. В 4S одна з підкладок в лотку сім-карти на півміліметра ширше, ніж до цього.

Коробки теж схожі один на одного і відрізняються лише в дрібницях. У нового айфона з'явилася приставка «S у квадраті», яку ми бачили два роки тому на 3GS.


Стоит ли покупать iPhone 4S, владея iPhone 4?

Літає, не літає

Маючи на руках чотири айфона, я не зміг відмовити собі в задоволенні поганяти апарати разом.


Стоит ли покупать iPhone 4S, владея iPhone 4?

Графічне ядро «ескі» в 9 разів могутніше «четвірки», а процесор А5 і зовсім є двоядерним. Та тільки я не знайшов софт, щоб реально побачити різницю в прирості потужності. Більш того, iPhone 3GS часом не відставав від побратимів там, де повинен був програвати. Дивимося відео.

Інтернет

Так як iPhone 4S замінив мені iPhone 4, то я багато часу став проводити в інтернеті, лазячи по форумах і новинних стрічок. Новинка нехай на пару секунд, але швидше відкриває сайти і не гальмує з введенням тексту на перевантажених сторінках. Якщо ви в минулому житті мали 3GS, а потім «четвірку», то при переході на S-модель на 100% відчуєте дежавю. Це шикарно і заради цього я готовий пробачити обридлий дизайн.

Фото і відео

Ось де рулить iPhone 4S, так це при зйомці фотографій і відеороликів.

Камера стала 8-мегапіксельною (була п'яти). Виробником сенсорів виступає Sony - а це великий плюс. По-перше, зменшилася зернистість знімків. По-друге, передача кольору нарешті стала більш-менш стерпним: шкіра тепер правильного жовтого відтінку, а не фіолетово-рожевого.


Стоит ли покупать iPhone 4S, владея iPhone 4?

Рожевий відтінок шкіри мене завжди бісило


Стоит ли покупать iPhone 4S, владея iPhone 4?

Поліпшення наявності


Стоит ли покупать iPhone 4S, владея iPhone 4?

Зйомка при недостатньому освітленні.


Стоит ли покупать iPhone 4S, владея iPhone 4?

Четвірка дає більшу зерно


Стоит ли покупать iPhone 4S, владея iPhone 4?


Стоит ли покупать iPhone 4S, владея iPhone 4?

Окремої похвали заслуговує відеокамера, яка знімає в HD 1080. Apple вбудувала програмну стабілізацію зображення, що помітно, коли знаходишся в русі або з бодуна. Внизу приклад ролика. Переведіть його в максимальну якість і відкрити на весь екран. Гідно, нічого сказати.

Siri

Про Сирю нічого не можу сказати, так як мій акцент телефон відмовлявся розуміти навіть на рівні What is your name?. Якщо постаратися і правильно вимовити, то може зав'язатися розмову, а, може бути, навіть справжня любов. Чомусь мені здається, що зараз деякі айманьяки спілкуються з «эской» більше, ніж з живими людьми. Вона намагається відповісти на твої питання, іноді прикольно жартує і вважає тебе розумним співрозмовником. До такого звикаєш швидко. Можна набирати SMS, листи, просто кажучи в мікрофон. Siri бере на себе роль персонального асистента, слідкує за календарем, дзвонить по наказу. Коли б ще російська мова підтримувався.

Підсумок

Підводячи резюме, для мене iPhone 4S - це більш швидкий серфінг в мережі і відмінна камера. Заради останньої я і зважився перейти на нову модель. А серфінг став несподіваним приємним доповненням. Ніколи не думав, що якісь мікросекунди раптом так підвищать мій настрій.

В цей день ваші бажання можуть здійснитися, але ніколи не слід забувати про тверезий розум. Не розраховуйте отримати відповідь у знайомих, прислухайтеся до свого серця.

А більше про iPhone 4S нічого сказати.

Телефон був привезений
інтернет-магазином
 www.iLiberty.ru 
з гарантійним обміном
протягом 24 годин
|