Menu

Apple переводить людей з команди OS X 10.9 для роботи над iOS 7


Apple переводит людей из команды OS X 10.9 для работы над iOS 7

Мати дві схожі за структурою операційні системи зручно не тільки тому, що на їх основі легше вибудувати екосистему. Це зручно ще й у тому випадку, якщо вам терміново потрібно перерозподілити кадри. Берете будь-якого програміста, тільки що займався OS X, ведете в відділ iOS - і він там швиденько впишеться. Apple так і поступає.

Звертаючи увагу на велику переписку в соціальній мережі Branch, блогер Джон Грубер заявив наступне:

Ось, що я чув: iOS 7 запізнюється, і для роботи над нею були переведені інженери з команди OS X 10.9.

Грубер - це вам не Далрімпл з його точнейшими передбаченнями, але він помиляється лише ненабагато частіше. Тим більше, що Apple вже так робила з Mac OS X Leopard і першої iPhone OS: коли виникла необхідність, основні сили були перекинуті на мобільну версію. Нині організувати міграцію розробників ще простіше: софтверний відділ-то тепер цілком зосереджений під керівництвом Крейга Федериги.

Джон додає, що на пристрої для публічного тестування нової iOS ставлять спеціальні поляризаційні скла. Це дозволяє знизити кути огляду, щоб люди навколо не зуміли розгледіти змінений інтерфейс. З одного боку, такі дії вказують на намір сера Айва все поміняти, з іншого - є думка, що Apple і раніше застосовувала подібні скла.

iOS 7, за останніми даними, повинні продемонструвати широкій публіці до кінця другого кварталу. [daring fireball]

|