Menu

Чарівники з iFixit розібрали Apple Watch

Apple Watch ще не надійшли в продаж, а майстри викрутки і промислового фена з iFixit вже розібрали фірмові годинники! Де ж вони роздобули свій екземпляр? Давайте з'ясуємо це разом.

Забігаючи вперед, варто відзначити, що фахівці оцінили ремонтопридатність годин Apple в 9 балів з 10 - це дуже і дуже хороший результат. Для порівняння, Air iPad 2 отримав від них всього 2 бали. Спочатку подивимося відео розбору пристрою, а потім обговоримо його:

Що за крики із залу, мовляв, це не Apple Watch? Самі що ні на є справжні Apple, тільки не «смарт», а звичайні кварцові, випущені пару десятків років тому в рамках сувенірної програми компанії.

Кудесники из iFixit разобрали Apple Watch

Так-так, у неї є багато сувенірів в асортименті, включаючи брендовані окуляри, ручки, одяг та інші штуки. Правда, роздобути їх нелегко, і продаються вони лише у спеціальному магазинчику в кампусі Apple. Так що ніяких претензій до iFixit немає і не може бути :)

Кудесники из iFixit разобрали Apple Watch

З особливостей конструкції фахівці виділили наявність повітряного прошарку між захисним склом і дисплеєм, що трохи погіршує якість зображення, але зате знижує вартість ремонту при розбитті скла.

Кудесники из iFixit разобрали Apple Watch

Також їм сподобалося велика кількість вільного простору всередині корпусу - це дозволило додати ряд електронних компонентів і перетворити звичайні години в смарт, які почнуть продаватися 24 квітня. Зверніть увагу на коронку:

Кудесники из iFixit разобрали Apple Watch

Ось де Джоні Айв черпав своє натхнення, створюючи цифрову коронку смарт-годин Apple! До речі, розібрані вінтажні годинник виділяються ще і цікавим підбором матеріалів - у них поєднуються як нержавіюча сталь, так і анодований алюміній, чим не можуть похвалитися новітні смарт-годинник компанії. Доведеться вибирати - або один метал в корпусі, або інший, але не обидва разом. [iFixit]

|