Menu

Самі незвичайні і оригінальні ігри в App Store


Самые необычные и оригинальные игры в App Store

Ігрова індустрія буквально кожен рік намагається здивувати гравців тим або іншим способом. Більш або менш оригінальні і незвичайні проекти виходять із завидною регулярністю, але вибрати кращі серед них - вкрай непросте завдання. В рамках даної збірки ми спробували вбити відразу двох зайців: по-перше, вибрати дійсно незвичайні гри, нехай і в рамках цілком традиційних жанрів, а по-друге, нижче ви знайдете тільки відносно нові проекти, більшості з яких не більше двох років. Поїхали!

1. 80 Days


Самые необычные и оригинальные игры в App Store

Жанр: Текстовий квест
Розробник/Видавець: inkle
Версія: 1.1

Ігри в даній підбірці розташовані в алфавітному порядку, а тому не можна сказати, що 80 Days зайняла перше місце - це просто збіг обставин. Тим не менше, гра за мотивами роману великого французького письменника Жуля Верна вийшла вкрай цікавою і вельми незвичайній в сучасних реаліях. Це вельми просунутий текстовий квест. Отже, гравцям доведеться багато і уважно читати, а також приймати рішення, щоб в що б те не стало здійснити подорож навколо світу за 80 днів.

iPhone + iPad: 318 руб. [Завантажити з App Store] 2. The Cave


Самые необычные и оригинальные игры в App Store

Жанр: Пригоди
Розробник/Видавець: SEGA
Версія: 1.2

The Cave перебралася на iOS з консолей і персональних комп'ютерів, але в плані оригінальності з даним проектом SEGA зрівняється рідкісна гра. Чудове пригода з нелінійним сюжетом, елементами аркади і головоломки, а також цілою групою персонажів. Гравець вибирає всього двох і залежно від цієї комбінації буде створено подальше пригода в глибині печер. The Cave заслуговує найвищих оцінок і найпильнішої уваги любителів незвичайних ігор.

iPhone + iPad: 318 руб. [Завантажити з App Store] 3. Clumsy Ninja


Самые необычные и оригинальные игры в App Store

Жанр: Аркада
Розробник/Видавець: NaturalMotion
Версія: 1.11.0

Спочатку Clumsy Ninja створювалася з прицілом на демонстрацію можливостей графіки та анімації на мобільних пристроях Apple, але на ділі виявилася доброякісною аркадою в оригінальній обстановці. Гравцям належить управляти украй незграбним ніндзя і розвивати навички, виконуючи прості завдання. Все це присмачено воістину першокласної мультяшною картинкою і чудовою анімацією. Будьте обережні - гра дуже захоплююча. Майже тамагочі, тільки про ніндзя.

iPhone + iPad: Безкоштовно [Скачати з App Store] 4. Device 6


Самые необычные и оригинальные игры в App Store

Жанр: Квест
Розробник/Видавець: Simogo
Версія: 1.1

Device 6 - це не текстовий квест, вірніше не просто текстовий квест. Гравець подорожує по тексту, сдобренному інтерактивними елементами, розгадує головоломки і поступово просувається по сюжету. Відмінний звуковий супровід і маса нелокалізованого тексту змушують віднести Device 6 до категорії ігор не для всіх. Тут потрібно читати і думати, а діяти лише у виняткових випадках. Однак гра досить незвичайна, щоб опинитися в цій добірці.

iPhone + iPad: 243 руб. [Завантажити з App Store] 5. First Strike


Самые необычные и оригинальные игры в App Store

Жанр: Стратегія
Розробник/Видавець: FEINHEIT
Версія: 1.2.0

Час стратегій. First Strike - глобальна стратегія про складному взаємовідносини держав у галузі геополітики і ядерну зброю. Застосування останнього завжди є останнім вибором в арсеналі засобів, і розробникам як не можна краще вдалося це продемонструвати. В активі First Strike відмінний вдумливий геймплей, оригінальний стиль і злободенна тема. Незвичайна, але дуже цікава стратегія.

iPhone + iPad: 243 руб. [Завантажити з App Store] 6. Hitman GO


Самые необычные и оригинальные игры в App Store

Жанр: Стратегія
Розробник/Видавець: Square Enix
Версія: 1.11.2

Чи міг хто-небудь ще пару років тому уявити, що серія стелс-екшенів Hitman перетвориться в покрокову стратегію? Тим не менш, саме таким виявилося пришестя 47-го на мобільні пристрої. Обмежена кількість ходів, важкі рівні і вкрай оригінальна ігрова механіка - Hitman GO може не сподобатися тільки на перший погляд, все-таки це досить гідна трансформація екшену в тактичну стратегію, що нагадує настільну гру.

iPhone + iPad: 74 руб. [Завантажити з App Store] 7. Monument Valley


Самые необычные и оригинальные игры в App Store

Жанр: Головоломка
Розробник/Видавець: ustwo
Версія: 2.2.3

Monument Valley - краща головоломка цього року. На цьому опис можна закінчити, але у нас адже добірка оригінальних ігор, а цим проектом є, що запропонувати на цю тему. Розробники використовували оригінальні головоломки з перспективою, щоб перетворити пересічні лабіринти унікальне розвага, від якого виявилися без розуму мільйони гравців. Заслужене місце в цій добірці очевидно. Apple в свою чергу обрала гру в числі кращих в цьому році - заслужено.

iPhone + iPad: 243 руб. [Завантажити з App Store] 8. Out There


Самые необычные и оригинальные игры в App Store

Жанр: Пригоди
Розробник/Видавець: Mi Clos Studio
Версія: 1.04

Out There - ще одна варіація текстового квесту, але вже з графікою. Відмінне пригода у відкритому космосі в ролі останнього представника людського роду. Корабель на грані краху, і тільки продумані дії, а також неабияка частка везіння здатні врятувати цю безнадійну експедицію. Дивовижна атмосфера і безліч випадкових подій перетворюють Out There в один з найбільш неординарних проектів 2014 року.

iPhone + iPad: 62 руб. [Завантажити з App Store] 9. Pixel People


Самые необычные и оригинальные игры в App Store

Жанр: Стратегія
Розробник/Видавець: Chillingo
Версія: 1.92

Pixel People могла б стати цілком пересічною стратегією в дусі часу - всі перспективи для цього у гри є. Але ряд оригінальних знахідок в ігровому процесі зробили свою справу. Управління містом майбутнього безпосереднім чином пов'язано з клонуванням жителів. Це єдиний спосіб у майбутньому отримати необхідних фахівців. Власне, на пошуку і комбінуванні різних професій і побудований незвичайний геймплей даної стратегії.

iPhone + iPad: Безкоштовно [Скачати з App Store] 10. Threes!


Самые необычные и оригинальные игры в App Store

Жанр: Логіка
Розробник/Видавець: Sirvo LLC
Версія: 1.2.3.4

Завершує нашу підбірку незвичайних ігор сама проста головоломка в плані ігрового процесу. Нехитра механіка приховує під собою захоплюючий ігровий процес, де практично кожен хід виявляється на рахунку. Гра відразу ж піддалася клонування з боку не найсумлінніших розробників, що зайвий раз свідчить про оригінальність ідеї і популярності Threes. Числа, чудові графіка і звук, чудовий геймплей - навряд чи гра залишить вас байдужим.

iPhone + iPad: 124 руб. [Завантажити з App Store]

Зрозуміло, у кожного може бути власний улюблений набір незвичайних і оригінальних ігор. Не соромтеся поділитися в коментарях, щоб інші гравці також могли долучитись до цікавих і неординарних проектів, якими розробники радують нас не так вже й часто.


  Ще цікаве:
  • Apple запустила добірку кращих додатків місяця в App Store
    Вчора разом з черговим оновленням асортименту App Store на головній...
  • [App Store] Monument Valley. Приголомшлива гра з перспективою
    Геометрична головоломка...
  • Apple підтримає Всесвітній день боротьби зі Снідом через фонд (RED)
    1 грудня відзначається Всесвітній день боротьби зі Снідом. За тиждень...
|