Menu

Тест швидкості WiFi: iPhone 5s VS iPhone 6 Plus


Тест скорости WiFi: iPhone 5s VS iPhone 6 Plus

Смартфони iPhone 6 і iPhone 6 Plus стали першими в лінійці смартфонів компанії, які отримали бездротовий модуль WiFi покоління 802.11ac. Керуючись виключно теорією, нові iPhone повинні видавати швидкість втричі швидше свого попередника (зрозуміло, за наявності високошвидкісний точки доступу). Ресурс iClarified вирішили перевірити теорію на практиці і порівняли швидкодію бездротових протоколів iPhone 5s і iPhone 6 Plus.

На обох пристроях для чистоти експерименту попередньо був виконаний скидання на заводські налаштування. Точка доступу AirPort Extreme розташовувалася в 1,5 метрах від кожного iPhone і була налаштована на частоту 5Ghz. Під час тестування до мережі не підключалися інші пристрої.

Максимальна швидкість, яку зумів продемонструвати iPhone 6 Plus, склала 278.5 Мб/с, в той час як iPhone 5s задовольняється показником лише в 101.1 Мб/с. В реальному житті все залежить від швидкості інтернету і пропускної спроможності бездротової точки доступу. Для того, щоб розібратися в принципову відмінність WiFi 802n і 802ac, подивіться наступний ролик:

На сьогоднішній день швидкість інтернет-з'єднання рідко перевищує 100 Мб/с, хоча оператори вже щосили працюють над побудовою гігабітних мереж.[iClarified]

Стань першим, у кого буде
новий iPhone 6 зі знижкою.
Ексклюзив від світового бренду.
|