Menu

Фірмові чохли для Apple iPhone 6 і iPhone 6 Plus надійшли в продаж


Фирменные чехлы Apple для iPhone 6 и iPhone 6 Plus поступили в продажу

Сьогодні сталося відразу дві знаменні події на шляху до початку продажів iPhone 6 і iPhone 6 Plus. По-перше, з сьогоднішнього дня обрані журналісти, які отримали в свої руки нові смартфони, можуть публікувати огляди новинок. По-друге, сьогодні стартували продажі фірмових чохлів для нових iPhone Apple. До найбільш цікавих моментів з оглядів iPhone 6 ми повернемося пізніше, а поки поговоримо про чохлах.

Продажі iPhone 6 і iPhone 6 Plus почнуться в найближчу п'ятницю. В цей же день пристрою отримають і ті, хто оформив попереднє замовлення. Проте таким же суворим правилам з аксесуарами Apple не слід, тому вже сьогодні їх можна придбати для свого майбутнього смартфона.

Отже, в продаж надійшли чотири різновиди оновлених чохлів. Це шкіряний і силіконовий чохли для iPhone 6, а також аналогічні чохли для iPhone 6 Plus.

Шкіряні чохли доступні в наступних колірних рішеннях: чорний, червоний, темно-синій, шоколадний і блідо-рожевий. Всі назви кольорів взяті з офіційного сайту Apple. Шкіряні чохли для iPhone 6 і iPhone 6 Plus абсолютно ідентичні за винятком розмірів і покривають весь корпус пристрою ззаду і з боків, крім прорізи для камери і спалаху, перемикача беззвучного режиму і нижньої частини смартфона. Чохли повністю оголюють динаміки, мікрофон, роз'єм 3,5 мм і порт Lightning.


Фирменные чехлы Apple для iPhone 6 и iPhone 6 Plus поступили в продажу

Абсолютно ідентичний дизайн і у силіконових чохлів, але їх основна відмінність в названому вище матеріалі. Доступні наступні кольори: чорний, білий, кораловий, блакитний, зелений і червоний. На відміну від шкіри, силіконові чохли яскравіше і мають більшу кількість колірних рішень.


Фирменные чехлы Apple для iPhone 6 и iPhone 6 Plus поступили в продажу

У продаж шкіряні і силіконові чохли для iPhone 6 і iPhone 6 Plus надійшли в тих країнах, де продажі почнуться з 19 вересня. В інших регіонах придбати чохол для новенького смартфона поки не можна, але зате відомі ціни. У Росії шкіряний чохол для 4,7-дюймової моделі обійдеться в 1990 руб. Для 5,5-дюймової - 2199 руб. Силіконові чохли, зрозуміло, оцінені дешевше: 1499 руб. і 1699 руб. за чохли для iPhone 6 і iPhone 6 Plus відповідно. [Apple]

Стань першим, у кого буде
новий iPhone 6 зі знижкою.
Ексклюзив від світового бренду.
|