Menu

Біля Apple Store на П'ятому Авеню почала вибудовуватися черга за iPhone 6


Возле Apple Store на Пятой Авеню начала выстраиваться очередь за iPhone 6

Поки ми тільки думаємо, почнуться продажі iPhone 6 19 вересня, грунтуючись на неофіційній, але досить правдоподібною інформації з різних джерел, справжні фанати Apple вже займають чергу за новеньким смартфоном. За традицією, перші покупці майбутньої новинки засвітилися на П'ятій Авеню в Нью-Йорку - їх знімок надіслав наш читач.

Якщо брати до уваги різницю в часі, то черга за iPhone 6 виникла ще вчора: зручні крісла, парасольки, теплий одяг та інші корисні речі - ось очевидний набір майбутніх покупців, які планують провести в очікуванні iPhone 6 з 16 днів. Очікування їм скрасить запатентований скляний куб флагманського магазину Apple на П'ятій Авеню в Нью-Йорку.

Тим не менше, ці люди точно не перші, хто зайняв чергу за iPhone 6. Попереду всієї планети виявився японський блогер Yoppy, який почав активно очікується початок продажів смартфона ще в лютому цього року. Проте зараз з упевненістю можна сказати, що очікування входить у фінальну стадію: презентація 9 вересня, а потім і початок продажів, ймовірно, 19 числа. А куди за новим iPhone підете ви, друзі?

За фотографію відданих шанувальників Apple дякуємо нашого читача Max Gubsky.

|